Ενδεχόμενο να καταργηθεί ή να τροποποιηθεί η ρύθμιση για τις 100 δόσεις στα ασφαλιστικά ταμεία!

Να σπεύσουν να ρυθμίσουν τις οφειλές τους μέχρι τέλους του χρόνου στα ασφαλιστικά ταμεία κάλεσε χθες ο υπουργός Εργασίας Γ Βρούτσης αναφέροντας ότι έχουν γίνει 40.000 ρυθμίσεις μέχρι σήμερα.

35325Αυτό αναφέρει το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων σύμφωνα με δηλώσεις του υπουργού, ωστόσο επισημαίνει ότι αν και η καταλυτική ημερομηνία είναι τον Μάρτιο του 2015, δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να υπάρξουν «νομοτεχνικές βελτιώσεις» που να επηρεάσουν σημαντικό αριθμό οφειλετών. Παράλληλα , τονίζει, θεωρείται βέβαιο ότι δεν πρόκειται να θιγούν όσοι έχουν ήδη ενταχθεί σε αυτήν.
Με τη δήλωσή του στο ΑΜΠΕ, ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης διευκρίνισε ότι δεν πρόκειται να υπάρξει άλλη ρύθμιση τόσο ευνοϊκή για τους οφειλέτες.
«Τα έως τώρα στοιχεία, επιβεβαιώνουν ότι η ρύθμιση έχει αποτελέσματα και επιβεβαιώνεται η δυναμική της πορεία καθώς, έως σήμερα έχουν ενταχθεί στη ρύθμιση 40.000 πολίτες και έχουν ρυθμιστεί οφειλές περίπου 750.000.000 ευρώ», ανέφερε ο υπουργός Εργασίας, προσθέτοντας ότι «υπάρχουν μεγάλα περιθώρια, καθώς χιλιάδες οφειλετών δεν έχουν ακόμη ενταχθεί».
«Θα πρέπει να γνωρίζουν όλοι, ότι η ένταξη στη συγκεκριμένη ρύθμιση αποτελεί μονόδρομο, γιατί είναι βέβαιο, ότι δεν πρόκειται να υπάρξει ούτε άλλη ούτε τόσο ευνοϊκή ρύθμιση. Το καλύτερο για τους οφειλέτες, είναι να σπεύσουν να ενταχθούν στη ρύθμιση, έως το τέλος του έτους», τόνισε ο κ. Βρούτσης.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *