Ενεργοί Ασφαλιστές: Με επιτυχία η διαδικτυακή συζήτηση για την ασφάλεια υγείας

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ομάδας Δράσης των Ενεργών Ασφαλιστών ολοκληρώθηκε η χθεσινή τρίωρη διαδικτυακή συνάντηση των Ενεργών Ασφαλιστών με θέμα συζήτησης την ασφάλεια Υγείας.

Ή συμμετοχή των Ενεργών Ασφαλιστών ξεπέρασε κάθε προσδοκία και σημειώθηκε νέο ρεκόρ συμμετοχών απο τους εμπλεκόμενους φορείς, αναφέρει η ανακοίνωση επισημαίνοντας και τα παρακάτω:

Την εκδήλωση, τίμησε με την παρουσία του ο διακεκριμένος νομικός, κύριος Γιάννης Κυριακόπουλος που απάντησε σε πλήθος ερωτημάτων των συμμετεχόντων.

Μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν στην συνάντηση,και διακεκριμένοι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές κάθε βαθμίδας, ενώ αίσθηση προκάλεσε η παρουσία του γνωστού αναλογιστή και έμπειρου στελέχους της αγοράς, κυρίου Γιάννη Περιστέρη .

Εμείς οι Ενεργοί Ασφαλιστές ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συμμετείχαν στην διαδικτυακή μας συνάντηση και εξέφρασαν τους προβληματισμούς τους. Ευχαριστούμε επίσης και όσους δεν κατάφεραν να παραβρεθούν, ενώ το ήθελαν.

Θεωρούμε ότι αυτός ο κύκλος συναντήσεων θα συνεχίσει με όλο και περισσότερες συμμετοχές απο τους χιλιάδες Ενεργούς Ασφαλιστές που μάχονται για την πρόοδο και την αναβάθμιση του θεσμού της ιδιωτικής ασφάλισης.

Ή επόμενη συνάντηση μας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 6 Απριλίου 2021.Λεπτομέρειες για την επόμενη συνάντηση θα μάθετε με νεότερη ανακοίνωση της ομάδας μας.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *