Ενισχύεται η παρουσία του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ στη Θεσσαλονίκη

Νέο  Διαγνωστικό Κέντρο στους Αμπελόκηπους

Νέο Διαγνωστικό Κέντρο εγκαινιάζει ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ στη Θεσσαλονίκη, ενισχύοντας την παρουσία του στη συμπρωτεύουσα. 

Το Νέο Διαγνωστικό Κέντρο λειτουργεί στην περιοχή των Αμπελοκήπων (Μεγ.Αλεξάνδρου & Παπαφλέσσα 13), σε υπερσύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις και με εξοπλισμό τελευταίας ιατρικής τεχνολογίας. 

Στο νέο Κέντρο διενεργούνται εκατοντάδες αιματολογικές και άλλες εργαστηριακές εξετάσεις, από απλό έλεγχο ρουτίνας έως και εξειδικευμένες αναλύσεις. Στη δεύτερη φάση ανάπτυξης, θα λειτουργήσει Τμήμα Υπερήχων καθώς και Καρδιολογικό Τμήμα, με γνώμονα την παροχή διαγνωστικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας. 

Η ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ Αμπελοκήπων λειτουργεί Δευτέρα – Σάββατο, από τις 7 το πρωί έως τις 3 μετά το μεσημέρι. Εξυπηρετεί ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ και όλων των υπόλοιπων ταμείων κοινωνικής ασφάλισης, ενώ συνεργάζεται με όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες. 

Σε πλήρη λειτουργία όλα τα διαγνωστικά κέντρα της Θεσσαλονίκης 

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ έχει αναπτύξει συνολικά 15 Διαγνωστικά Κέντρα στη Θεσσαλονίκη, τα οποία μαζί με τη Βιοκλινική Θεσσαλονίκης παρέχουν ολοκληρωμένες διαγνωστικές και θεραπευτικές υπηρεσίες, με καινοτόμα εργαλεία και με σταθερή προσήλωση στην πρόληψη και προαγωγή Υγείας. 

Ήδη επαναλειτουργούν πλήρως τα Διαγνωστικά Κέντρα σε Πολίχνη και Ολυμπιάδος, για την καλύτερη και ασφαλέστερη εξυπηρέτηση των Θεσσαλονικέων αλλά και των κατοίκων όμορων περιοχών.  

Περισσότερες πληροφορίες: 

ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ Αμπελοκήπων, Μεγ.Αλεξάνδρου και Παπαφλέσσα 13, 2310-749673Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *