ΕΝΙ – ΕΟΠΥΥ: OXI στην αναστολή λειτουργίας των υποκαταστημάτων του πρώην ΙΚΑ

Σύμφωνα με ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο διαδικτυακό τόπο των Ιατρών του ΕΟΠΥΥ επισημαίνεται ότι η Ένωση ουδέποτε ζήτησε την αναστολή λειτουργίας των πρώην ΙΚΑ !
Η σχετική ανάρτηση έχει ως εξής :
Για άλλη μία φορά αισθάνομαι την ανάγκη να ξεκαθαρίσω, ως Πρόεδρος της ΕΝΙ – ΕΟΠΥΥ, ότι η Ένωση ουδέποτε ζήτησε την αναστολή λειτουργίας των πρώην ΙΚΑ ! Πάγια θέση της Ένωσης Ιατρών ΕΟΠΥΥ είναι η αναβάθμιση της λειτουργίας των υποκαταστημάτων του ΕΟΠΥΥ, πάγια θέση μας είναι να μην χαθεί ούτε μία θέση εργασίας ιατρού, πάγια θέση μας είναι ότι στον νέο σχεδιασμό για την ΠΦΥ τα υποκαταστήματα του πρώην ΙΚΑ μπορούν και πρέπει να έχουν σημαντικό και ισότιμο ρόλο με τους συμβεβλημένους ιατρούς του ΕΟΠΥΥ. Τέλος πάγια θέση της Ένωσης είναι να ανοίξει το σύστημα σε όλους όσους επιθυμούν να συμβληθούν με τον ΕΟΠΥΥ και ιδιαίτερα να ανοίξει στους νέους ιατρούς που αντιμετωπίζουν το τραγικό φάσμα της ανεργίας και της υποαπασχόλησης.

Οποιδήποτε φήμη περί του αντιθέτου είναι αβάσιμη και εντάσετε σε παλαιοσυνδικαλιστικούς σχεδιασμούς παλαιάς κοπής συνδικαλιστών με αναφορά στις επερχόμενες εκλογές των Ιατρικών Συλλόγων και του ΠΙΣ.

Γιώργος Ελευθερίου Πρόεδρος Ένωσης Ιατρών ΕΟΠΥΥΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *