Εντυπωσιακές και ταχύτατες εξελίξεις στην Tzortzis S.A Ιnsurance Brokers

Αλλαγή κτιρίου. Η νέα διεύθυνση των γραφείων της Εταιρίας είναι η Συγγρού 226, 1ος όροφος, το νέο e-mail της Εταιρίας είναι : info@tzortzis-sa.gr , ενώ όλα τα υπόλοιπα στοιχεία επικοινωνίας παραμένουν ως έχουν.
Διεύρυνση Στρατηγικών επιλογών. Έμφαση πλέον δίδεται στην ανάπτυξη και την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών ανεξαρτήτως Κλάδου η Προϊόντος. Έτσι, εκτός από τον Κλάδο και τα Προϊόντα Αστικής Ευθύνης προς Τρίτους, ιδιαίτερη έμφαση δίδεται στους Κλάδους Ζωής, Υγείας, Περιουσίας καθώς επίσης και στα Επενδυτικά προϊόντα.
Αλλαγή Επωνυμίας. Πλέον, η οριστική επωνυμία της Εταιρίας είναι TZORTZiS S.A. και στο χαρτοφυλάκιό της εντάσσονται προϊόντα και πελατολόγια που δημιουργήθηκαν τόσο από την REAL S.A. όσο και από την BROKERS LINK S.A. Βασικό κριτήριο των στρατηγικών επιλογών, η έμφαση στην ποιότητα των υπηρεσιών, το αποκεντρωμένο κόστος και η οικονομία σε ασφάλιστρα για λογαριασμό των πελατών.
Όπως δήλωσε ο κος Ιωάννης Τζώρτζης, ο οποίος παραμένει Πρόεδρος και CEO της Εταιρίας, “Η Εταιρία TZORTZiS S.A. θα συνεχίσει να δραστηριοποιείται σε όλους τους τομείς της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, με έμφαση στη Διαχείριση Κινδύνων για λογαριασμό των πελατών της και στρατηγικό προσανατολισμό την ανάπτυξη των Κλάδων Ζωής, Υγείας, Περιουσίας, Συντάξεων και Επενδύσεων”.
Έτσι, μετά την πλήρη αναδιοργάνωση σε όλους τους τομείς της λειτουργίας της Εταιρίας το 2017, με τη δημιουργία της Ακαδημίας Εκπαίδευσης & Ανάπτυξης, της δημιουργίας οργανωμένης διεύθυνσης Marketing και τη δημιουργία του Τομέα Μεγάλων Πελατών, με την μεταβολή της επωνυμίας οριοθετείται ένα νέο ξεκίνημα που βρίσκει την Εταιρία οργανωμένη, με ισχυρή οικονομική βάση, ένα μεγάλο πελατολόγιο, αξιόλογα στελέχη και μια νέα αναπτυξιακή στρατηγική που δίνει έμφαση στο σύνολο των χρηματοοικονομικών και ασφαλιστικών προϊόντων με βάση τις λύσεις που ζητούν οι πελάτες της.
Τις προσεχείς ημέρες θα ανακοινωθεί διεξοδικά η νέα αναπτυξιακή στρατηγική της Εταιρίας TZORTZiS S.A. και οι υψηλοί στόχοι της στην Ελληνική αγορά, με την ευκαιρία των επίσημων εγκαινίων των νέων γραφείων της Εταιρίας.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *