Εξειδικευμένες λύσεις Cyber Insurance από τον Όμιλο Generali μέσω νέας start-up

Η Generali εγκαινιάζει μια νέα λειτουργία Cyber ​​Insurance και μια νεοσύστατη εταιρεία για την αντιμετώπιση των ανησυχιών και των αναγκών των πελατών της στον τομέα του κυβερνοχώρου.
Η νέα λειτουργία Cyber ​​Insurance θα συνδυάσει το ευρύ φάσμα λύσεων στον τομέα της ασφάλισης στον κυβερνοχώρο με την υποστήριξη μιας πλήρους ιδιοκτητης πλατφόρμας, της Generali Cyber Secur Tech, η οποία ανήκει εξ ολοκλήρου στον Όμιλο και δημιουργήθηκε με στόχο την ανάπτυξη καινοτόμων μεθοδολογιών αξιολόγησης του κυβερνοχώρου για τους πελάτες της εταιρίας.
Η μονάδα θα αναπτύξει και θα συντονίσει την παγκόσμια προσέγγιση του Ομίλου στον κυβερνοχώρο: από υπηρεσίες υποστήριξης πελατών για την πρόληψη επιθέσεων στον κυβερνοχώρο, στην προετοιμασία της καλύτερης απάντησης σε παραβίαση, στην τεχνική και νομική διαχείριση των γεγονότων. Τα τελευταία χρόνια, η Generali έχει επενδύσει στη δημιουργία μιας υψηλής εξειδίκευσης ομάδας επαγγελματιών με σημαντική παγκόσμια εμπειρία στη διαχείριση κινδύνων στον κυβερνοχώρο.
Διαβάστε εδώ την σχετική ανακοίνωση του ομίλουΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *