ΕΟΠΥΥ: Ηλεκτρονικό έντυπο γνωμάτευσης για εισαγωγή ασθενούς σε ΚΑΑ-ΚΝ


Από 10/1/2019 θα είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα του ΕΟΠΥΥ , το ηλεκτρονικό έντυπο γνωμάτευσης για εισαγωγή ασθενούς σε ΚΑΑ-ΚΝ , προκειμένου οι Δ/ντές των Νοσοκομείων και των Ιδιωτικών Κλινικών να υποβάλουν ηλεκτρονικό αίτημα προέγκρισης για εισαγωγή σε ΚΑΑ-ΚΝ ασθενών, στο αρμόδιο όργανο του Οργανισμού. ( www.eopyy.gov.gr ->πάροχος υγείας ->ιατρικές υπηρεσίες -> γνωμάτευση παροχών ΕΚΠΥ -> γνωμάτευση ΚΑΑ-ΚΝ ).
Η ηλεκτρονική γνωμάτευση θα υποβάλλεται από τον θεράποντα ιατρό 48 ώρες πριν την εκτιμώμενη έξοδο από το νοσοκομείο – κλινική , ο οποίος θα λαμβάνει άμεση ενημέρωση για την έκβαση του αιτήματος ( εγκριτικό ή απορριπτικό ) μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ώστε και ο ασθενής να ενημερώνεται ,πριν την έκδοση του εξιτηρίου του . Κατόπιν της υποβολής και της ολοκλήρωσης του ελέγχου από τον Οργανισμό και εφόσον η απόφαση του αρμόδιου οργάνου είναι εγκριτική, ο ασθενής δύναται να μεταβεί προς συνέχιση της νοσηλείας του σε ΚΑΑ-ΚΝ.
Σύμφωνα με τα ανωτέρω από 17/1/2019 και στο εξής , εισαγωγές ασθενών σε ΚΑΑ-ΚΝ οι οποίες δεν ακολούθησαν την αναφερόμενη διαδικασία δεν θα γίνονται δεκτές από τον Οργανισμό.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *