ΕΟΠΥΥ : Σε χρήση το online σύστημα για διαθέσιμους γιατρούς

Η πρόσβαση των ασφαλισμένων σε ιατρούς, προκειμένου να διασφαλίσουν ιατρικές επισκέψεις και εξετάσεις, φαρμακευτική περίθαλψη και παραπεμπτικά για διαγνωστικές εξετάσεις τους αποτελεί προτεραιότητα για τον ΕΟΠΥΥ.
Για το λόγο αυτό εφαρμόζει το σύστημα καταχώρησης των προγραμματισμένων ραντεβού για να γνωρίζουν οι ασφαλισμένοι εάν οι συμβεβλημένοι ιατροί έχουν κλείσει ή όχι τις 400 επισκέψεις.
Μέχρι σήμερα έχουν καταχωρηθεί 10.132 προγραμματισμένες εξετάσεις από 539 Ιατρούς για τον Μάρτιο καθώς και 299.100 εκτελεσμένες εξετάσεις από 2397 ιατρούς. Για τον Απρίλιο έχουν προγραμματιστεί 3.132 επισκέψεις από 79 ιατρούς.
Ο ΕΟΠΥΥ, καλεί όλους τους συμβεβλημένους ιατρούς, για την πλήρη διαφάνεια της διαδικασίας, να καταχωρούν μέσω eΔΑΠΥ, όλες προγραμματισμένες επισκέψεις τους.
Η καταχώρηση των επισκέψεων, εκτελεσμένων και προγραμματισμένων, πραγματοποιείται καθημερινά, προκειμένου να ανακοινώνονται μέσω της ιστοσελίδας του ΕΟΠΥΥ, οι διαθέσιμες επισκέψεις στους ασφαλισμένους ανά ιατρό και μήνα.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *