Επέκταση ασφαλιστικών εργασιών της Cosmos Union στη Νότια Ελλάδα με νέα γραφεία στην Αθήνα

Τη διεύρυνση της λειτουργίας της στην Αθήνα ανακοινώνει η Cosmos Union με στόχο την ενδυνάμωση των υπηρεσιών της σε συνεργάτες και στη Νότια Ελλάδα.

Σε έναν όμορφο χώρο επί της Λεωφόρου Συγγρού 137, η Cosmos Union στεγάζει πλέον τα νέα της γραφεία τα οποία αποτελούνται από συνεργατικούς χώρους με αυτόνομες θέσεις εργασίας για όλους όσους επιθυμούν να ξεκινήσουν τη δραστηριότητα τους γρήγορα και εύκολα εμπλουτίζοντας σημαντικά τα ποσοστά των κερδών τους.

H κος Ηλίας Ιωάννου, Γενικός Διευθυντής της Cosmos Union  δήλωσε σχετικά « είμαστε ενθουσιασμένοι με την επέκταση των εργασιών μας στην Αθήνα, μια πόλη με έντονη επιχειρηματικότητα και σημαντική ανάπτυξη. Πιστεύουμε ότι τα γραφεία μας θα βοηθήσουν πολύ όσους αναζητούν έναν μοντέρνο και εύκολα προσβάσιμο χώρο εργασίας στην καρδιά της πόλης στην πιο κομβική τοποθεσία της Ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς. Ο ιδιαίτερος σχεδιασμός του χώρου με υψηλού επίπεδου τεχνολογική υποδομή και εξειδικευμένο προσωπικό βεβαιώνουν την επιτυχία μας στο χώρο των ασφαλειών.

Η Cosmos Union απευθύνεται σε κάθε ασφαλιστικό πράκτορα  ανεξαρτήτως δυναμικής που αναζητά στέγαση σ’ ένα επιχειρηματικό κέντρο µε υπερσύγχρονες υποδομές, εργονομικά σχεδιασμένο περιβάλλον με υποστήριξη που θα ενισχύσει τα χαρτοφυλάκια τους.

Μετά την έντονη και επιτυχημένη παρουσία μας στην Βόρεια Ελλάδα θεωρήσαμε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για την ενίσχυση της παρουσίας μας και στην Αθήνα. Η ομάδα μας στελεχώνεται από έμπειρο προσωπικό και είναι έτοιμη για μεγαλύτερες επιτυχίες και επίτευξη στόχων διατηρώντας τις αξίες που μας ανέδειξαν τόσα χρόνια συνεχίζοντας με την ίδια  στρατηγική αλλά και με το ίδιο πάθος! »

Υπεύθυνη γραφείου Αθηνών θα αναλάβει η κυρία Κυριακή Παπακώστα με πολυετή εμπειρία σε θέσεις ευθύνης σε τμήματα εξυπηρέτησης συνεργατών και πελατών.

Ο κος Ηλίας Ιωάννου δήλωσε σχετικά  « Καλωσορίζουμε την κα Παπακώστα στην οικογένεια της Cosmos Union και της ευχόμαστε καλή επιτυχία στις κοινές μας πλέον προσπάθειες και επιδιώξεις »Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *