Επίκαιρη εκπαιδευτική ημερίδα, περί του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών, ανταποκρινόμενο σε αίτημα πολλών στελεχών ασφαλιστικών επιχειρήσεων και ασφαλιστικών διαμεσολαβητών, επαναλαμβάνει την πάντοτε επίκαιρη εκπαιδευτική ημερίδα, περί του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων, GENERAL DATA PROTECTION REGULATION (G.D.P.R.),προς τον σκοπό της ευρύτερης εφικτής ενημέρωσης του ανθρώπινου δυναμικού της αγοράς μας. Μάλιστα, την ημερίδα θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν και ενδιαφερόμενοι συνάδελφοι της περιφέρειας, στο πλαίσιο εκπαιδευτικής τεχνολογίας webinar, σε πραγματικό χρόνο.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑGENERAL DATA PROTECTION REGULATION (G.D.P.R.)
Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019, 13:00-16:20

· ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ
α. Πεδίο εφαρμογής του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων
β. Περιγραφή κύριων σημείων του Γενικού Κανονισμού
γ. Η έννοια του ορισμού Υπεύθυνου Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και οι αρμοδιότητες
δ. Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων
ε. Δικαιώματα Υποκειμένου των Προσωπικών Δεδομένων
στ. Αρχή Προστασίας Δεδομένων
ζ. Προβλεπόμενες κυρώσεις και πρόστιμα έναντι καταστρατηγήσεων
η. Προτάσεις προσαρμογής Ασφαλιστικών Εταιρειών, Εταιρειών Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης και Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών στο ρυθμιστικό πλαίσιο του Κανονισμού.

· ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ, ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ
Η Εκπαιδευτική Ημερίδα G.D.P.R. ενδιαφέρει πολύ και απευθύνεται στο σύνολο των Διοικητικών Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιρειών και Εταιρειών Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης, καθώς και στο σύνολο των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών της αγοράς μας, αφού οι προβλέψεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (G.D.P.R.) επηρεάζουν ευθέως ή εμμέσως την καθημερινότητα της δουλειάς μας και τον τρόπο εργασίας μας, εν σχέσει με την ενδεδειγμένη διαχείριση προσωπικών δεδομένων πελατών, δυνητικών πελατών, συνεργατών και προμηθευτών προϊόντων ή υπηρεσιών.

· ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ
Παρέχονται έκπτωση 50% στα Μέλη της EIAS ALUMNI SOCIETY και ειδικές εκπτώσεις υπέρ των Μελών του Ινστιτούτου.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *