Επανεξετάζονται πάνω από 50.000 καταχρηστικές συντάξεις

Για πάνω από 50.000 καταχρηστικές συντάξεις έκανε λόγο τη Δευτέρα, ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, μιλώντας στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης του πολυνομοσχεδίου με τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου που αποτελούν προαπαιτούμενο για την εκταμίευση της δόσης του Ιανουαρίου.

«Τα αποτελέσματα των ελέγχων θα δείξουν πάνω από 50.000 καταχρηστικές συντάξεις, και το υπουργείο είναι αποφασισμένο να αναζητήσει όλα αυτά τα χρήματα» σημείωσε ο υπουργός.

«Ως υπουργείο έχουμε πολλές φορές πει ότι το 2013 είναι έτος νοικοκυρέματος. Προχωράμε, για πρώτη φορά, σε μεταρρυθμιστικά βήματα, που θα αλλάξουν όχι μόνο την εικόνα αλλά και τη ζοφερή πραγματικότητα για τον ελληνικό λαό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Βρούτσης.

Ο κ. Βρούτσης είπε ότι, από την 1η Μαρτίου, μπαίνει σε εφαρμογή το σύστημα Αριάδνη για την on line σύνδεση των ληξιαρχείων με δημογραφικά στοιχεία σε κρίσιμες και νευραλγικές υπηρεσίες του κράτους.

Για την ηλεκτρονική ψηφιακή βάση συντάξεων και συνταξιούχων, ο υπουργός είπε ότι η χώρα έχει πλέον ένα σύγχρονο ασφαλιστικό σύστημα.
Πηγή skai.grΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *