Επεκτείνει την παρουσία της στην Ελλάδα η Revolut

Πάνω από 4 εκατομμύρια έφθασαν οι πελάτες της Revolut στην Ευρώπη με το  βρετανικό fintech startup να δηλώνει ότι ο στόχος είναι να φθάσει τα 100 εκατ. πελάτες παγκοσμίως μέσα στην επόμενη τετραετία!

Προκειμένου να πετύχει αυτό το στόχο, εκτός της επέκτασης εκτός Ευρώπης, η Revolut σχεδιάζει τη δημιουργία ενός ειδικού μηχανισμού για την ανάπτυξη εντός της Γηραιάς Ηπείρου προκειμένου να ενισχύσει το ρυθμό ανάπτυξης σε κάθε χώρα, διπλασιάζοντας το υπάρχον εργατικό δυναμικό.

Η Revolut έχει φθάσει στο σημείο να έχει πάνω από 10.000 εγγραφές νέων πελατών ημερησίως, όταν παλαιότερα ήταν στις 7.000. Επίσης, οι εβδομαδιαίοι ενεργοί χρήστες αυξήθηκαν από 500.000 τον Ιούλιο του 2018 σε πάνω από 1,2 εκατ. τον Φεβρουάριο του 2019, ενώ οι μηνιαίοι ενεργοί χρήστες αυξήθηκαν από 900.000 σε 1,9 εκατ. στο ίδιο χρονικό διάστημα. Επίσης ο μηνιαίος όγκος συναλλαγών της Revolut αυξήθηκε από 2,4 δισεκατομμύρια δολάρια τον Ιούλιο του 2018 σε πάνω από 4.6 δισεκατομμύρια δολάρια το μήνα.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η Revolut έχει σήμερα περισσότερους από 200.000 χιλιάδες χρήστες στην Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα. Στόχος της εταιρείας είναι να διπλασιάσει τους χρήστες της σε αυτές τις χώρες μέσα στους επόμενους 6 μήνες και γι΄αυτό το σκοπό σχεδιάζει να δημιουργήσει μία τοπική ομάδα αποτελούμενη από 5-10 άτομα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αντίστοιχες ομάδες 5-10 ατόμων θα δημιουργηθούν σε συνολικά 9 χώρες στην Ευρώπη, ενώ θα υπάρχει μία κεντρική ομάδα με έδρα τη Βρετανία για την υποστήριξη αυτών των τοπικών ομάδων. Συνολικά, εκτιμάται ότι η Revolut θα χρειαστεί να προσλάβει πάνω από 200 άτομα τους επόμενους 6 μήνες.

Πηγή : banks.com.grΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *