Επεκτείνεται και στα Ολλανδικά δικαστήρια η διαμάχη Exin -Calamos

Σε νέες νομικές ενέργειες, αυτή την φορά, στα δικαστήρια της Ολλανδίας κατέφυγαν οι Ελληνοαμερικακοί επενδυτές Κάλαμος και Κουδούνης κατά της EXIN Group και του επικεφαλής του ομίλου κ Fairfield .

Όπως είναι γνωστό οι κ.κ. Κάλαμος και Κουδούνης είχαν συνεργαστεί με τον κ Fairfield και με όχημα της Εxin Group κατέθεσαν και πέτυχαν να κηρυχθούν, μετά από διαγωνισμό, ως αγοραστές του 75% της Eθνικής Ασφαλιστικής το καλοκαίρι του 2017.

Ωστόσο, η αγορά αυτή δεν έχει ολοκληρωθεί και οι πρώην συνεταίροι βρίσκονται,εδώ και μερικές εβδομάδες, σε δικαστικές διαμάχες, καθώς οι πρώτοι κατέθεσαν αγωγή στην Αμερική κατά της Exin διεκδικώντας 41 εκ δολάρια που είχαν, όπως υποστηρίζουν, δώσει για να την διεκδίκηση της Εθνικής Ασφαλιστής.

Τώρα, με νέα , όπως αναφέρει το insuranceinsider.com, έγγραφα που κατατέθηκαν στις 20 Φεβρουαρίου στο Άμστερνταμ, οι ενάγοντες ζητούν την επιστροφή των απροσδιόριστων ζημιών, κατηγορώντας τον κ Fairfield ότι παραβίασε τις συμφωνίες που είχαν συναφθεί το 2016 για την ίδρυση της Exin.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *