Επεκτείνεται στην Ευρώπη η Lemonade Inc, ο μεγαλύτερος InsurTech ασφαλιστής της Αμερικής

Η Lemonade Inc ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι υπέγραψε νέα  χρηματοδότηση ύψους 300 εκατομμυρίων δολαρίων, με επικεφαλής την Ιαπωνική SoftBank Group Corp.

Η εταιρία θα χρησιμοποιήσει τα κεφάλαια για να επεκταθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες, να ξεκινήσει εργασίες  στην Ευρώπη και να αυξήσει την προσφορά προϊόντων πέρα ​​από την ασφάλεια κατοικίας και ενοικίασης, δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας Ντάνιελ Σρέιμπερ σε συνέντευξή του.

Η Lemonade , η οποία ξεκίνησε στη Νέα Υόρκη στα τέλη του 2016, είναι μέρος ενός αυξανόμενου αριθμού νέων εταιρειών που επιθυμούν  φέρουν καινοτομίες στον ασφαλιστικό τομέα μέσω καλύτερης χρήσης της τεχνολογίας και παρέχει ασφάλιση σε 25 αμερικανικές πολιτείες

Η Lemonade  αναφέρει ότι έχει ψηφιοποιήσει ολόκληρη την ασφαλιστική διαδικασία αντικαθιστώντας μεσίτες και χαρτιά με αλγόριθμους, παρέχοντας ασφαλιστικά συμβόλαια  που μπορεί να αγοραστούν σε 90 δευτερόλεπτα και να κάνει πληρωμή απαιτήσεων σε τρία λεπτά. Η Lemonade αναφέρει ότι συλλέγει 100 φορές περισσότερα στοιχεία από τους παραδοσιακούς ασφαλιστές , γεγονός που θα της επιτρέψει να βελτιώσει την αναδοχή και την τιμολόγηση.

Αυτή τη στιγμή έχει 163 υπαλλήλους και έχει πουλήσει, μέχρι σήμερα,  πάνω από μισό εκατομμύριο ασφαλιστικά συμβόλαια δήλωσε ο Schreiber.

Η εταιρεία στοχεύει να αναπτύξει το φάσμα των προϊόντων της, ώστε να είναι σε θέση να συμβαδίσει με τις εξελισσόμενες ανάγκες των πελατών της, πολλοί από τους οποίους είναι νέοι και για πρώτη φορά αγοραστές ασφαλιστικού προϊόντος.

Reuters.comΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *