Εποπτική κινητικότητα από την ΔΕΙΑ … και άλλα δρώμενα στην ασφαλιστική αγορά

Μαθαίνουμε ότι εκτός των εγκυκλίων για διάφορα θέματα που αφορούν κανονιστικές διαδικασίες για  την ασφαλιστική διαμεσολάβηση  η διεύθυνση εποπτείας των ασφαλιστικών εταιριών της τράπεζας της Ελλάδος η γνωστή ΔΕΙΑ κινείται και στην κατεύθυνση των ασφαλιστικών εταιριών.

Με εγκύκλιο  προς τις ασφαλιστικές  εταιρίες ζητά στοιχεία για τον κλάδο αυτοκινήτου και συγκεκριμένα τα δικαιολογητικά (έγγραφα) που συλλέγουν από τον ασφαλισμένο για την ασφάλιση οχημάτων.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Εδώ να σημειώσουμε ότι στην αγορά υπάρχουν γκρίνιες ότι κάποιες ασφαλιστικές εταιρίες είναι πιο χαλαρές στην συγκέντρωση των δικαιολογητικών (εγγράφων) από τις πλατφόρμες σύγκρισης τιμών σε σχέση με τα δίκτυα των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών ώστε να προχωρήσουν στην ασφάλιση οχημάτων,   

Κινητικότητα και στις διαφημιστικές προβολές κάποιων εταιριών με την Hellas Direct να ανανεώνει την εταιρική της ταυτότητα και με νέο διαφημιστικό σποτ για τα 10 χρόνια λειτουργία της.

Ακολούθησε η Anytime  της Interamerican με νέο διαφημιστικό σποτ για αυτοκίνητο , κατοικία και ταξιδιωτική ασφάλιση.

Προτομή του Δημήτρη Κοντομηνά ,ιδρυτής της εταιρίας, στα κεντρικά της γραφεία θα έχει η Interamerican. H σχετική εκδήλωση με τα αποκαλυπτήρια της προτομής στις 8 Ιουνίου 2023.

Δυνατή επέκταση του Μανώλη Χαραλάμπη και του ασφαλιστικού του συγκροτήματος με εξαγορές στο χώρο της διαμεσολάβησης. Ετσι μετά την εμβληματική του είσοδο στην  IONIOS NEW AGENCY , αποκτώντας το πλειοψηφικό πακέτο, πρό ημερών ανακοίνωσε και νέα εξαγορά , του πλειοψηφικού πακέτου της NGU Insurance Agents.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *