ΕΡΓΟΒΑΣ Α.Ε. Πρακτόρευση Ασφαλειών- Gold Member, Συνεργάτης INTERLIFE από το 2015

Σχέσεις Εμπιστοσύνης με πελάτες και συνεργάτες

Η ΕΡΓΟΒΑΣ ΑΕ Πρακτόρευση Ασφαλειών ξεκίνησε το 2008 με όραμα να προσφέρει στην Ασφαλιστική Αγορά ανωτέρου επιπέδου υπηρεσίες, τόσο μέσω απευθείας πωλήσεων (B2C), όσο και μέσω συνδεδεμένων συνεργατών (B2B) στοχεύοντας στη διάθεση σύγχρονων προϊόντων, στις ειλικρινείς σχέσεις και την ανθρώπινη αντιμετώπιση. 

Η εταιρική κουλτούρα της ΕΡΓΟΒΑΣ Α.Ε. βασίζεται στο motto “Σχέσεις Εμπιστοσύνης” με τους πελάτες και όλους τους συνεργάτες της, ενώ η συνεχής προσπάθεια και η εργατικότητα συμβάλλουν στην επίτευξη των στόχων της. Με δυναμισμό δραστηριοποιείται μέσα από ένα ευρύ φάσμα ασφαλιστικών καλύψεων έχοντας ως κινητήριο δύναμη άρτια εκπαιδευμένους ανθρώπους οι οποίοι μέσα από στιβαρές συνεργασίες όπως αυτή με την INTERLIFE Ασφαλιστική μπορούν να εξυπηρετήσουν κάθε είδους ασφαλιστική ανάγκη. 

Ενδεικτικά η εταιρεία προωθεί Ασφαλίσεις Υγείας, Ζωής, Οχημάτων, Αστικής Ευθύνης, Πιστώσεων και Αποταμιευτικά Προγράμματα. Κλειδί για μια καλή ετήσια παραγωγή αποτελεί η μεγάλη γκάμα προϊόντων που διαθέτει και η αδιάκοπη αναζήτηση για νέα κανάλια μάρκετινγκ προσαρμοσμένα στη σύγχρονη εποχή. Σύμμαχος της ΕΡΓΟΒΑΣ Α.Ε. στη διαρκή επιδίωξη της άριστης εξυπηρέτησης και επαφής με τον πελάτη αποτελεί η χρήση της τεχνολογίας που δίνει ώθηση στις λειτουργίες της. Επιπλέον, η εξειδίκευση και η συνεχής κατάρτιση βελτιστοποιούν το σύνολο των παρεχόμενων υπηρεσιών. 

Μελλοντικός στόχος της ΕΡΓΟΒΑΣ Α.Ε. Πρακτόρευση Ασφαλειών είναι να συνεχίσει με σταθερά βήματα την αναπτυξιακή της πορεία εκμεταλλευόμενη κάθε ευκαιρία στο συνεχώς μεταβαλλόμενο σύγχρονο περιβάλλον, πάντα προς όφελος των ανθρώπων που την εμπιστεύονται και τη στηρίζουν τόσα χρόνια.


Αναδημοσίευση INTERLIFE Magazine Ιούνιος 2021Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *