Ετήσιο συνέδριο Δικτύου Glassdrive

Το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το 5ο ετήσιο Συνέδριο του Δικτύου GLASSDRIVE στα Ιωάννινα.

Η Saint-Gobain Autover Hellas διοργάνωσε και φέτος την ετήσια συνάντηση του δικτύου GLASSDRIVE με σκοπό την ενημέρωση των μελών του για την Εμπορική Πολιτική, τα νέα προϊόντα, τις νέες εξελιγμένες μεθόδους αντικατάστασης παρμπρίζ αλλά και την πολιτική Marketing που θα ακολουθήσει η εταιρία το 2013.

Οι ιδιοκτήτες των σταθμών GLASSDRIVE είχαν επίσης την ευκαιρία να επισκεφθούν τον σταθμό GLASSDRIVE Ιωαννίνων, ιδιοκτήτης του οποίου είναι ο κ. Καλλής, ώστε να παρακολουθήσουν την εφαρμογή των νέων προϊόντων και υπηρεσιών που θα προσφέρει η εταιρία το 2013.

Η ανοδική πορεία της GLASSDRIVE, η οποία προβλέπεται να συνεχίσει και το 2013 οφείλεται στην μεγάλη γεωγραφική κάλυψη του δικτύου της με 30 σταθμούς πλέον στο ενεργητικό της, και 80 συνεργάτες σε όλη την επικράτεια, στην άρτια τεχνική κατάρτιση του δικτύου της, στην άψογη εξυπηρέτηση των πελατών της αλλά και στην άριστη ποιότητα των προϊόντων της.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *