Ευκαιρία για “debate” των πολιτικών κομμάτων ώστε να τοποθετηθούν προεκλογικά για θέματα ιδιωτικής ασφάλισης

Στις 5 Απριλίου θα γίνει η εκδήλωση της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Εταιριών, που είχε αναβληθεί λόγω της τραγωδίας των Τεμπών,  “Προετοιμάζοντας το μέλλον”. [Με συντονιστή τον Ν. Χατζηνικολάου η εκδήλωση της ΕΑΕΕ “Προετοιμάζοντας το Μέλλον”]

Κατά παράδοση αυτή η εκδήλωση, που γίνεται κάθε χρόνο, δίνει την δυνατότητα σε εκπροσώπους της κυβέρνησης και των πολιτικών κομμάτων να τοποθετούνται πάνω σε θέματα ιδιωτικής ασφάλισης καθώς εκπρόσωποί τους καλούνται σε αυτή.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Το γεγονός ότι αυτή η εκδήλωση γίνεται μερικές εβδομάδες πριν τις εθνικές εκλογές είναι πρώτης τάξεως ευκαιρία να τοποθετηθούν και να ανοίξουν τα χαρτιά τους για ζητήματα της ιδιωτικής ασφάλισης …και οι θέσεις τους να καθορίσουν και την στάση των ψηφοφόρων τόσο από τον κλάδο, που μαζί με την ασφαλιστική διαμεσολάβηση είναι αρκετές δεκάδες χιλιάδες, όσο και από τους πολίτες συνολικά.

Επομένως είναι σωστή και έξυπνη η κίνηση της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών και του προέδρου της Αλέξανδρου Σαρρηγεωργίου να καλέσουν για συντονιστή  της εκδήλωσης και συζήτησης ένα από τους πιο έγκυρους παρουσιαστές ειδήσεων και δημοσιογράφο, τον Νίκο Χατζηνικολάου. Εκεί  με την δημοσιογραφική ικανότητα  και εγκυρότητα του συντονιστή να τεθούν ξεκάθαρες ερωτήσεις για να δοθούν ξεκάθαρες απαντήσεις.

Τα  ανασφάλιστα αυτοκίνητα και η ασφάλιση από φυσικές καταστροφές για τα κτίρια και τις κατοικίες είναι ζητήματα μείζονος σημασίας για τους πολίτες, την χώρα, και την οικονομία και κυβέρνηση και κόμματα να πάρουν δεσμεύσεις για το τι θα κάνουν ως κυβέρνηση αν εκλεγούν και με χρονοδιαγράμματα.

Γενικολογίες είτε υπερθεματίζοντας είτε αφορίζοντας …να κριθούν ανάλογα από τον κλάδο. Εδώ και τώρα δεσμεύσεις και χρονοδιαγράμματα…για ένα κλάδο που είναι μεν επιχειρηματικός αλλά έχει κοινωνικό πρόσημο με τεράστια συμβολή στην εθνική οικονομία και ανάπτυξη της χώρας.



Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *