“ΕΥΡΩΑΣΦΑΛΙΣΗ”-Platinum Member στο σύστημα προνομίων Premium & Bonus Συνεργάτης INTERLIFE από το 2003

ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ με το διακριτικό τίτλο “” ιδρύθηκε το 2000 στο Ηράκλειο Κρήτηςαπό τον ασφαλιστικό διαμεσολαβητή Λεωνίδα Περάκη. Με την INTERLIFE Ασφαλιστική συνεργάζεται από το 2003. Σήμερα η “ΕΥΡΩΑΣΦΑΛΙΣΗ” δραστηριοποιείται και στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου διατηρώντας γραφείο εξυπηρέτησης πελατών στις Μοίρες. 

Επιπλέον διαθέτει ένα καλά οργανωμένο δίκτυο συνεργατών σε όλη την Κρήτη. Στη πολυετή παρουσία στο χώρο των ασφαλειών, διακρίθηκε για την προσφορά του στο θεσμό της ιδιωτικής ασφάλισης αλλά και την σοβαρότητα με την οποία διαχειρίζεται τις υποθέσεις των πελατών του. Υπηρετεί τις αρχές της ειλικρίνειας, της συνέπειας και της σωστής διαχείρισης. 

Η πολυετής εμπειρία και η συνεχής ενημέρωση στο τομέα ασφάλισης, βοήθησε στην προώθηση πολλών ασφαλιστικών προϊόντων όπως Προσωπικών ατυχημάτων, Ζωής, Σκαφών, Περιουσίας, Αστικής Ευθύνης, Νομικής Προστασίας, Ταξιδιωτικής Κάλυψης, Εξαγωγικών Πιστώσεων και Αυτοκινήτων. Σύμφωνα με τον κύριο Περάκη, το κλειδί για μια καλή παραγωγή είναι η δημιουργικότητα που στηρίζεται στη πρωτοτυπία, το καινοτόμο τρόπο σκέψης, την εξωστρέφεια και την επιμονή. 

Παράλληλα το γραφείο μας δίνει ιδιαίτερη σημασία στην έρευνα και τον εντοπισμό των ιδιαίτερων ασφαλιστικών αναγκών του κάθε πελάτη. Σημαντικός επίσης παράγοντας είναι και ο αυτοέλεγχος, ώστε να λειτουργούμε με σεβασμό και πειθαρχεία στις διατάξεις και στους νόμους που διέπουν την ασφαλιστική αγορά. 

Με μελλοντικούς στόχους την αύξηση της παραγωγής σε όλους τους κλάδους ασφάλισης, την προάσπιση των συμφερόντων των πελατών καθώς και τη διασφάλιση της καλής φήμης και του κύρους της εταιρίας, η “ΕΥΡΩΑΣΦΑΛΙΣΗ”, έχει κάθε λόγο να είναι περήφανη για τη μέχρι τώρα πορεία της και να αισιοδοξεί για το μέλλον. 

ΠΕΡΑΚΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. Μητσοτάκη 1β, Τ.Κ. 71202 Ηράκλειο Κρήτης, www.euroasfalisi.gr, Email: info@euroasfalisi.gr

Αναδημοσίευση από το INTERLIFE magazine ( Ιούνιος 2017) Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *