Ευρωκλινικής Παίδων: Η κορυφαία παιδιατρική συνάντηση με πρωταγωνιστή το παιδί!

Προσκεκλημένη η κα Κάρμεν Ρουγγέρη με μια ομιλία έκπληξη! 

Η Ευρωκλινική Παίδων, θέτοντας για ακόμη μια χρονιά τον μικρό ασθενή και την υγεία του στο κέντρο, διοργανώνει την 15η Επιστημονική της Ημερίδα με θέμα: ”Επείγοντα και μη Παιδιατρικά Προβλήματα”. Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019, 9:30 πμ, στην Αίγλη Ζαππείου (αίθουσα ”Ολυμπία”), παρουσία  πλήθους διακεκριμένων επιστημόνων της παιδιατρικής κοινότητας. 

Καταξιωμένοι παιδίατροι της Ευρωκλινικής Παίδων και προσκεκλημένοι ομιλητές της Παιδιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) και του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία», θα παρουσιάσουν σύγχρονα παιδιατρικά θέματα, συμβάλλοντας με την εμπειρία και τη γνώσης τους στην εξέλιξη της παιδιατρικής επιστήμης, σε μια ημερίδα αφιερωμένη στο παιδί και τη φροντίδα του. 

Μέσα από ένα ολοκληρωμένο και άκρως ενδιαφέρον πρόγραμμα, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για επείγοντα και μη παιδιατρικά προβλήματα που αφορούν σε όλες τις παιδιατρικές ειδικότητες και υποειδικότητες, ενώ ταυτόχρονα βρίσκουν εφαρμογή στην καθημερινή κλινική πράξη.  Μερικά από τα θέματα που θα συζητηθούν στην ημερίδα είναι οι εγκεφαλίτιδες στα παιδιά, η θεραπεία της κυστικής ίνωσης, οι παθήσεις για τις οποίες ενοχοποιείται η ανεπάρκεια της Βιταμίνης D, οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στα παιδιά κ.ά. 

Η Ευρωκλινική Παίδων, πιστή στην παράδοσή της να πρωτοπορεί, θα έχει την ιδιαίτερη τιμή να φιλοξενήσει στην ημερίδα αυτή και την κα Κάρμεν Ρουγγέρη, με μία ομιλία έκπληξη.

Η συμμετοχή στην ημερίδα είναι δωρεάν και οι συμμετέχοντες παιδίατροι θα λάβουν 4 μόρια  (CME-CPD) από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ: http://bit.do/ffWHRΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *