Ευρωπαϊκή Ένωσις – Ασφάλειαι Μινέττα: 40 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας στην Ελλάδα.


Σαράντα χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας στην Ελλάδα συμπληρώνει φέτος η Ευρωπαϊκή Ένωσις – Ασφάλειαι Μινέττα και το γιόρτασε με εκδήλωση σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών. Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών 400 συνεργάτες και τα διοικητικά στελέχη της Εταιρείας.

«Φέτος κλείνουμε σαράντα χρόνια δυναμικής παρουσίας στην ασφαλιστική αγορά. Σαράντα χρόνια συνεχούς ανάπτυξης και ανανέωσης, δίπλα στον πελάτη με ποιοτική ασφάλιση και δίπλα στους συνεργάτες μας» τόνισε ο κ. Βασίλης Θεοχαράκης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος. «Το 2013 θα είναι μια ακόμα δύσκολη χρονιά αλλά ταυτόχρονα θα είναι και η αφετηρία μιας νέας ελπιδοφόρου πορείας για την ελληνική οικονομία και την κοινωνία γενικότερα. Η ιδιωτική ασφάλιση αναλαμβάνει πρωταγωνιστικό ρόλο αφού αποτελεί πλέον τον μόνο αξιόπιστο φορέα ικανό να αναλάβει κινδύνους και να δώσει πραγματικές λύσεις σε καθημερινά προβλήματα όπως η νοσηλεία και η σύνταξη» συνέχισε ο κ. Βασίλης Θεοχαράκης.

Στη δυναμική πορεία της Εταιρείας και στις οικονομικές της επιδόσεις αναφέρθηκε στην ομιλία του, ο κ. Γιώργος Μινέττας, Αντιπρόεδρος και Αν. Διευθύνων Σύμβουλος: «Έχουμε υπερβεί τα 43 εκατομμύρια ευρώ ίδια κεφάλαια, τα κέρδη ανήλθαν στα 6.2 εκατομμύρια ευρώ και τα συνολικά αποθέματα είναι 118 εκατομμύρια ευρώ». Στη συνέχεια εξέφρασε την ικανοποίηση του για τα αποτελέσματα του 2012 καθώς και την αισιοδοξία του για την πορεία της Εταιρείας στο νέο έτος.

Στο στίγμα της στρατηγικής αναφέρθηκε ο κ. Κωνσταντίνος Μπερτσιάς, Αν. Διευθύνων Σύμβουλος και Γενικός Διευθυντής: «Είμαστε υπερήφανοι για τους ανθρώπους μας, επενδύουμε συνεχώς στην εκπαίδευση τους και στόχος μας είναι η περαιτέρω ανάπτυξη του Δικτύου συνεργατών μας. Σε μια περίοδο προκλήσεων με έντονα οικονομικά προβλήματα, αποτελεί δέσμευση μας η άρτια και επαγγελματική συμβουλευτική πώληση και η καλύτερη δυνατή ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη».

Post Comment

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *