Ευρωπαϊκή Πίστη: Μεγάλη αποδοχή του προγράμματος «Ασφαλιστικός Γονέας»

53.000 οικογένειες απέκτησαν μέσα σε 4 μήνες το πρόγραμμα «Ασφαλιστικός Γονέας», την πρωτοποριακή ασφάλιση που η Ευρωπαϊκή Πίστη προσφέρει, χωρίς κόστος, σε ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία.
Το πρόγραμμα «Ασφαλιστικός Γονέας»: Προσφέρεται χωρίς κόστος.
Εξασφαλίζει δωρεάν αγορές στον ασφαλισμένο και στην οικογένειά του σε περίπτωση Νοσοκομειακής Περίθαλψης του από ατύχημα.
Εξασφαλίζει δωρεάν αγορές στην οικογένεια του ασφαλισμένου, αν ως φυσικός γονέας δεν θα μπορεί να εκπληρώνει αυτή την αποστολή εξαιτίας ατυχήματος.
Επιστρέφει τα ασφάλιστρα, πλην ενός ευρώ, που ο ασφαλιζόμενος καταβάλλει σε οποιοδήποτε υπάρχον ή μελλοντικό ασφαλιστήριο συμβόλαιό του στην Ευρωπαϊκή Πίστη. Το ύψος της επιστροφής είναι ανάλογο με το ύψος των αγορών που κάνει τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του με την χρήση του Ασφαλιστικού Γονέα από μεγάλες Ελληνικές κατά κύριο λόγο αλυσίδες καταστημάτων.
Η απόκτηση του προγράμματος «Ασφαλιστικός Γονέας» είναι απλή και προσφέρεται μέσω του www.asfalistikosgoneas.gr, στο 210 8119690, ή σε έναν από τους 3500 συνεργάτες της Ευρωπαϊκής Πίστης σε ολόκληρη την Ελλάδα.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *