Ευρωπαϊκή Πίστη – Νέα προγράμματα “Future Plan” και “Smart Invest” συνδεδεμένα με επενδύσεις

Μια νέα γενιά προγραμμάτων Ασφάλισης Ζωής, συνδεδεμένα με επενδύσεις (Unit Linked), τα οποία ανταποκρίνονται αποτελεσματικά τόσο στις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών, όσο και στις σύνθετες χρηματοοικονομικές προκλήσεις, όπως αυτές διαμορφώνονται σε παγκόσμιο επίπεδο, σχεδίασε και διαθέτει η Ευρωπαϊκή Πίστη.

Πρόκειται για το Future Plan (Περιοδικών Καταβολών) και το Smart Invest (Εφάπαξ Καταβολής), τα οποία σχεδιάστηκαν για να δώσουν μια ανταγωνιστική λύση σε όσους ενδιαφέρονται να δημιουργήσουν ένα κεφάλαιο με τη δύναμη των τακτικών καταβολών, αλλά και σε αυτούς που αναζητούν μια αποδοτικότερη αξιοποίηση του ήδη συσσωρευμένου κεφαλαίου! Αμφότερα τα προγράμματα ενισχύουν την ανταγωνιστικότητά τους, παρέχοντας ασφαλιστικές καλύψεις που προσφέρουν μοναδικά προνόμια στην οικογένεια του ασφαλισμένου σε περίπτωση απροόπτου.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Τα Future Plan και Smart Invest επενδύουν σε πέντε Εσωτερικά Μεταβλητά Κεφάλαια της Α.Ε.Γ.Α. Ευρωπαϊκή Πίστη, τα οποία απαρτίζονται από ΟΣΕΚΑ και Διαπραγματεύσιμους ΟΣΕΚΑ (ETF’s) των κορυφαίων διαχειριστών στον κόσμο, όπως Blackrock, Amundi, Pimco, JP Morgan, AGI κτλ.. Κάθε ένα από τα πέντε Εσωτερικά Μεταβλητά Κεφάλαια, ανταποκρίνεται σε μια συγκεκριμένη επενδυτική στρατηγική και αφορά σε ένα συγκεκριμένο Επενδυτικό Προφίλ, το οποίο προσδιορίζεται με τη βοήθεια Πιστοποιημένων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών. 

Τη διαχείριση των Εσωτερικών Μεταβλητών Κεφαλαίων έχει αναλάβει η Ευρωπαϊκή Πίστη Asset Management Α.Ε.Δ.Α.Κ., μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες Διαχείρισης Κεφαλαίων στην Ελληνική αγορά, με πλήθος διακρίσεων για τις διαχρονικά υψηλές αποδόσεις της.

Αξίζει να σημειωθεί πως και στα δύο προγράμματα πραγματοποιείται συστηματικός έλεγχος του χαρτοφυλακίου, προκειμένου πάντα να μένει προσανατολισμένο στο επενδυτικό προφίλ του πελάτη (rebalancing). 

Η Ευρωπαϊκή Πίστη δημιούργησε τα συγκεκριμένα προϊόντα, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου για συστηματική αποταμίευση, προκειμένου να εμφανίζεται θωρακισμένος στις συνεχείς κοινωνικό-οικονομικές μεταβολές, αλλά και να μπορέσει να βελτιστοποιήσει την ποιότητα της ζωής του κατά τη συνταξιοδοτική του περίοδο.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *