Ευρωπαϊκή Πίστη: TRUE LEADER για 3η συνεχόμενη χρονιά

Σημαντική διάκριση, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, πέτυχε η Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ, στο πλαίσιο του θεσμού της ICAP GROUP, “TRUE LEADERS”.
Πιο συγκεκριμένα η Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ, διακρίθηκε ως μια από τις 42 καλύτερες επιχειρήσεις – ηγέτες στην Ελληνική αγορά, ανάμεσα σε 500 εταιρίες, ύστερα από την ανάλυση των Ισολογισμών 20.500 επιχειρήσεων όλων των κλάδων της οικονομίας και είναι η μοναδική ασφαλιστική που πετυχαίνει τη σημαντική αυτή διάκριση.
Αντικειμενικά κριτήρια για την απονομή της διάκρισης TRUE LEADER, όπως προκύπτουν από τους Ισολογισμούς των εταιριών για το οικονομικό έτος 2012, είναι η Κερδοφορία, η Αύξηση Προσωπικού, το υψηλό Rating πιστοληπτικής ικανότητας και η Θέση στον Κλάδο. Η Ευρωπαϊκή Πίστη ικανοποιούσε για τρίτη χρονιά και τις τέσσερις προϋποθέσεις βράβευσης.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Εταιρίας, η συγκεκριμένη βράβευση είναι αποτέλεσμα αρμονικής συνεργασίας, συνοχής και προσπάθειας της Διοίκησης και ολόκληρου του ανθρώπινου δυναμικού της Εταιρίας, Πωλήσεων & Εσωτερικών υπηρεσιών.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *