ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική: Αποκλειστική και 24ωρη Γραμμή Υποστήριξης για τους πυρόπληκτους πελάτες της

Με εγκύκλιο του Γενικού Διευθυντή,  Ανδρέα Ρούβα,  προς  όλους τους συνεργάτες της η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική τους  ενημερώνει ότι έχει θέση σε χρήση αποκλειστική Γραμμή Υποστήριξης για τους πυρόπληκτους πελάτες της. 

Η σχετική εγκύκλιος αναφέρει : 

Αγαπητοί Συνεργάτες,

Η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική στηρίζει έμπρακτα τους πελάτες της και είναι πάντα δίπλα τους στις δύσκολες στιγμές.

Τηρώντας αυτή τη δέσμευσή μας και με σκοπό τη διευκόλυνση των πελατών μας στις περιοχές που επλήγησαν από τις τελευταίες καταστροφικές φωτιές θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έχουμε θέσει σε λειτουργία την Αποκλειστική Γραμμή Υποστήριξης 211 180 3562, 24 ώρες το 24ωρο, έτσι ώστε οι ενδιαφερόμενοι να μπορούν να υποβάλλουν τα αιτήματά τους για άμεσο συντονισμό ενεργειών και πληρωμή αποζημίωσης με ταχύτατες διαδικασίες εξυπηρέτησης.

Βασικός μας στόχος είναι, με τη γρήγορη κινητοποίηση όλων των απαραίτητων μηχανισμών υποστήριξης, να ελαχιστοποιήσουμε τον χρόνο αυτοψίας των ζημιωθέντων περιουσιακών στοιχείων και να ανταποκριθούμε άμεσα στην πληρωμή αιτημάτων των ασφαλισμένων μας.

Στην ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική παραμένουμε σε εγρήγορση παρακολουθώντας τις εξελίξεις και βρισκόμαστε πάντα δίπλα σας για οτιδήποτε χρειαστείτε.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *