ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική: Αύξηση μεριδίου, οικονομική ευρωστία, υψηλή φερεγγυότητα και νέες εργασίες

H Ευρώπη Ασφαλιστική το 2019  αύξησε το μερίδιό της στην αγορά, έχοντας παράλληλα διασφαλίσει οικονομική  ευρωστία, υψηλή φερεγγυότητα, ισχυρούς συνεργάτες και μία σειρά άλλων υποδομών που θα αποτελέσουν εφαλτήριο για περαιτέρω εξέλιξή της.

Σε εκδήλωση που πραγματοποίησε   για τους συνεργάτες της, όπου έγινε και η καθιερωμένη κοπή πίτας για  την νέα χρονιά , ανακοινώθηκαν, μεταξύ άλλων, σειρά δράσεων, υπηρεσιών καινοτομιών και επέκταση σε νέους τομείς ασφάλισης που διαμορφώνουν  ένα ισχυρότερο μέλλον για την ασφαλιστική 

Ακολουθήστε μας στο Google News

Παρουσία της  Διοίκησης και των συνεργατών της εταιρίας, στον Ναυτικό Όμιλο Πειραιά, ο πρόεδρός της κ. Ν. Μακρόπουλος  αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο όραμα, τη θέληση και εν μέρει τον σχεδιασμό, που αφορά την εξέλιξη της Ευρώπη Ασφαλιστική  στο μεσομακροπρόθεσμο μέλλον. 

Χαρακτηριστικά επισήμανε ότι με πίστη σε αρχές, αξίες, συνέπεια, και άλλα ηθικά χαρακτηριστικά, καθώς και σταθερότητα στις αποζημιώσεις, άμεση ανταπόκριση  σε κάθε περίπτωση πελάτη, θα συνεχίσει να την δική της μοναδικότητα στην αγορά.

Ο κ Μακρόπουλος ευχαρίστησε το προσωπικό, τους συνεργάτες, φίλους παριστάμενους και έκανε μια αναδρομή στην πορεία της εταιρείας έως σήμερα  καθώς και στην απόφασή του να συμμετάσχει στον Δήμο Αθηναίων.

Η   Γενική Διευθύντρια Πωλήσεων, Marketing και Εκπαίδευσης κ. Νόρα  Σταθούρου περιέγραψε αναλυτικά τις υπό εξέλιξη ενέργειες καλώντας όλους να συμπορευθούν με την νέα πορεία της εταιρείας λέγοντας «σας θέλουμε όλους μαζί μας».

Σχετικά με τις επιδόσεις  του 2019 τονίστηκε ότι η ΕΥΡΩΠΗ ενίσχυσε την παρουσία της στους κλάδους κατοικίας, αστικών ευθυνών, μεταφορών αλλά και προσωπικού ατυχήματος ενώ επέκτεινε τις εργασίες της και στον κλάδο εγγυήσεων.

Για το 2020  βασικός στόχος είναι  η οριζόντια και κάθετη  ανάπτυξή της σε νέες αγορές, νέα εξειδικευμένα προϊόντα, επέκταση εργασιών σε όλη τη χώρα. Τεχνολογικά συστήματα –πλατφόρμα- για τους συνεργάτες οι οποίοι θα τιμολογούν, θα δίνουν προσφορές, να εκδίδουν συμβόλαια 

Ο  Αντιπρόεδρος του Δ.Σ και Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΘΝΙΚΗΣ Ασφαλιστικής κ. Στ. Κωσταντάς απέδωσε εύσημα στην ΕΥΡΩΠΗ και τον πρόεδρό της κ. Ν. Μακρόπουλο, για την οικονομική κατάσταση της εταιρίας και τις διακριτές επιδόσεις της και επισήμανε ότι η ΕΥΡΩΠΗ έχει υποδειγματικό τρόπο λειτουργίας, προσαρμόστηκε σε όλες τις νομοθετικές απαιτήσεις και το 2019 αύξησε μερίδιά της σημειώνοντας άνοδο περίπου 5% στην παραγωγή της.



Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *