Ηθοποιοί και τραγουδιστές δηλώνουν και ασφαλιστές !

Όχι μια αλλά τρεις περιπτώσεις γνωστών καλλιτεχνών έχουν καταγραφεί τα τελευταία χρόνια, οι δύο είναι οι πιο πρόσφατες,  από συνεντεύξεις τους ή δημοσιεύματα οι οποίοι δηλώνουν ότι εκτός από την καλλιτεχνική τους ιδιότητα έχουν και αυτή του ασφαλιστή!

Η πιο παλιά ,το 2016, αναφορά τραγουδιστή που όπως φερόταν σε δημοσιεύματα να δηλώνει ότι ασκεί και το επάγγελμα του ασφαλιστή, ήταν του Νεκτάριου Σφυράκη.

Προ καιρού δημοσίευμα στην ιστοσελίδα star.gr ανέφερε ότι σε συνέντευξη του ο  ηθοποιός  Βασίλης Κούκουρας είχε αναφέρει ότι ασκεί και το επάγγελμα του ασφαλιστή.

Τέλος, προχθές σύμφωνα με την ιστοσελίδα halkidikifocus.gr η τραγουδίστρια   Νικολέτα Κωνσταντινίδου  ασκεί και αυτή παράλληλα το επάγγελμα της ασφαλίστριας!

Επειδή ο καλλιτεχνικός χώρος είναι απαιτητικός, που προφανώς έχουν τα προσόντα για να έχουν προχωρήσει και καθιερωθεί , να σημειώσουμε ότι ανάλογες απαιτήσεις έχει και το επάγγελμα του ασφαλιστή.

Γιατί πλέον το επάγγελμα του ασφαλιστή είναι επάγγελμα απαιτητικό και σε γνώσεις και επίσημες πιστοποιήσεις από την Τράπεζα της Ελλάδος

Για να έχεις την ιδιότητα του ασφαλιστή πρέπει να έχεις ειδική πιστοποίηση από την Τράπεζα της Ελλάδος με ειδικές εξετάσεις , κάθε χρόνο πρέπει να κάνεις επαναπιστοποίηση γνώσεων παρακολουθώντας συγκεκριμένο κύκλo σεμιναρίων.

Αυτό σημαίνει ότι το επάγγελμα του ασφαλιστή δεν δηλώνεται αλλά είναι πιστοποιημένο και υπόκειται σε δοκιμασίες  και επισημοποίηση από την Τράπεζα της Ελλάδος που είναι εποπτεύουσα αρχή τόσο των ασφαλιστικών εταιριών όσων και των ασκούντων την ασφαλιστική διαμεσολάβηση ( δηλαδή τους ασφαλιστές )   Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *