Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας: Έργο θετικό από το ανθρώπινο δυναμικό της ERGO

Ξεπέρασε τις προσδοκίες για άλλη μια φορά η συμμετοχή του ανθρώπινου δυναμικού της ERGO στην Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας που οργάνωσε πρόσφατα η Εταιρεία. Το ανθρώπινο δυναμικότης ERGO συμμετέχει ενεργά και διαχρονικά στη μεγαλύτερη προσφορά που μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος σε συνάνθρωπό του.
Η Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας, που έχει γίνει πια θεσμός τα στην ERGO καθώς πραγματοποιείται ανελλιπώς δύο φορές το χρόνο, έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία Τράπεζας Αίματος, που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες των εργαζομένων και των οικογενειών τους αλλά κυρίως των συνανθρώπων μας.
Στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα εκδηλώσεων της Εταιρείας, η κινητή μονάδα του Τμήματος Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Αλεξάνδρα, ανέλαβε την υλοποίηση της εθελοντικής αιμοδοσίας για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος της ERGO.
Με τη συμμετοχή του ανθρώπινου δυναμικού σε δράσεις εθελοντισμού ενισχύεται το ομαδικό πνεύμα και η δέσμευση για έναν κοινό σκοπό όχι μόνο σε επαγγελματικά αλλά και σε κοινωνικά θέματα. Επιπλέον επιβεβαιώνεται η υιοθέτηση των εταιρικών αξιών και η τήρηση της δέσμευσης όλης της Εταιρείας να ενεργεί με γνώμονα την κοινωνική υπευθυνότητα.
Με αφορμή τη δράση αυτή η Υπεύθυνη Διοργάνωσης της Ημέρας Εθελοντικής Αιμοδοσίας και μέλος της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού κυρία Παναγιώτα Σταμούλη δήλωσε ότι «η συμμετοχή έχει γίνει πλέον συνείδηση στους εργαζομένους μας, οι οποίοι με την ενεργή συνεισφορά τους αποδεικνύουν έμπρακτα ότι και σε θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης η ERGO είναι μια ομάδα, Η διάθεση μονάδων αίματος στις περιπτώσεις που κληθήκαμε να βοηθήσουμε ήταν άμεση και παροτρύνουμε συνεχώς το ανθρώπινο δυναμικό μας να συμμετέχει σε αυτό το Έργο Ζωής για την υποστήριξη των συνανθρώπων μας.»Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *