Ημερίδα Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης

Στα πλαίσια του εορτασμού της Ημέρας της Ιδιωτικής Ασφάλισης η ΕΑΔΕ και τα Επιμελητήρια Αθήνας, Πειραιά και Θεσσαλονίκης διοργανώνουν στις 10 Νοεμβρίου 2014 στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, Ημερίδα Διαλόγου, επί των θεμάτων που απασχολούν την Διαμεσολάβηση.

Σε σχετικά ανακοίνωση της ΕΑΔΕ αναφέρεται :
3422Η ΕΑΔΕ επί μήνες έχει εστιάσει τις προσπάθειές της στην ανάδειξη και εξάλειψη των καταχρηστικών όρων των νέων Συμβάσεων που καλούνται οι Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές να υπογράψουν, σύμφωνα με τις επιταγές της Τραπέζης της Ελλάδος.
Έχει εκτιμήσει θετικά την κατανόηση και προθυμία εκείνων των Εταιρειών που ανταποκρίθηκαν και επαναδιατύπωσαν τους όρους των Συμβάσεών τους, συνεχίζει δε με κατ΄ ιδίαν συναντήσεις, τις προσπάθειες, ώστε οι Εταιρείες που αδυνατούν να κατανοήσουν τους λόγους της αναγκαίας συμμόρφωσης, να μην συνεχίζουν να δημιουργούν εμπόδια στην εύρυθμη λειτουργία της Αγοράς.
Στην διάρκεια της εκδήλωσης μάς δίνεται η δυνατότητα δημόσια και να επαινέσουμε και να κατακρίνουμε.
Καθώς επίσης και να διαβεβαιώσουμε από τώρα τους Συναδέλφους που υπέγραψαν κάτω από ισχυρή πίεση, ότι οι καταχρηστικοί όροι θα εξαλειφθούν, και θα εξαλειφθούν για όλους.
Καλούμε όλους τους Συναδέλφους να λάβουν μέρος στην Εκδήλωση, ώστε η επιτυχία της να συμβάλει αποτελεσματικά στην εξομάλυνση των σχέσεων των δύο πλευρών της Ασφαλιστικής Αγοράς.

Ακολουθήστε μας στο Google NewsΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *