Ημερίδα του ΕΙΑΣ στη Θεσσαλονίκη

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών του στόχων, συνεχίζοντας την προσπάθεια για εντατική και εξειδικευμένη εκπαίδευση, όχι μόνο στην Αθήνα, αλλά σε άλλες μεγάλες πόλεις της Ελλάδος, αποφάσισε την πραγματοποίηση εκπαιδευτικής ημερίδας στη Θεσσαλονίκη.

Η Ημερίδα θα είναι διάρκειας 8 εκπαιδευτικών ωρών και θα πραγματοποιηθεί, στο ξενοδοχείο Holiday Inn, Μοναστηρίου 8, στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Εισηγήτρια θα είναι η κυρία Κωνσταντίνα Λόντου – Νομικός, Δ/ντρια Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων.

Σκοπός της Ημερίδας είναι :

1. Η ενημέρωση τόσο των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών όσο και των υπαλλήλων ασφαλιστικών επιχειρήσεων στο ισχύον θεσμικό πλαίσιο. Ειδικότερα στην παρούσα συγκυρία που το πρόγραμμα ΦΕΡΕΓΓΥΟΤΗΤΑ ΙΙ για την εποπτεία των Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων τρέχει σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης και τα μέτρα εφαρμογής του μορφοποιούνται μέσα από τις συνεχείς μελέτες επιπτώσεων.

2. Η ενημέρωση – πληροφόρηση των ατόμων που εμπλέκονται στην Έκδοση, Διαχείριση και Εξαγορά Ασφαλιστηρίων Συμβολαίων Ζωής συμπεριλαμβανομένων και των Διαμεσολαβούντων στο χώρο αυτό, προκειμένου να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους, που απορρέουν από την ισχύουσα νομοθεσία τόσο ως προς την ΤτΕ όσο και την Ανεξάρτητη Αρχή του άρθρου 7 του ν.3691/2008.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *