Ημερίδα του InsuranceForum.gr & του Συλλόγου Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν. Ιωαννίνων


Το insuranceforum.gr και η Insurance Innovation συνεχίζουν την ενημέρωση των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών σε όλη τη χώρα.
7634322
Μέχρι στιγμής εκατοντάδες ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές έχουν παρακολουθήσει τις ημερίδες που έχουν διεξαχθεί σε δεκάδες πόλεις σε όλη τη χώρα. Επόμενος σταθμός αποτελεί η πόλη των Ιωαννίνων οπου για πρώτη φορά σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν. Ιωαννίνων θα διοργανωθεί η εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ημερίδα του insuranceforum.gr. Ολη η ασφαλιστική αγορά του Ν.Ιωαννίνων και των γύρω πόλεων θα βρεθεί στο ξενοδοχείο Hotel Du Lac και θα συζητήσει για τα τρέχοντα θέματα της αγοράς και εν γένει για τις εξελίξεις στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση.
Η ασφαλιστική αγορά λειτουργεί από την 1η Ιανουαρίου 2016 εντός του νέου πλαισίου Solvency II, υιοθετώντας ένα ενιαίο σύστημα υπολογισμού των κεφαλαιακών απαιτήσεων των ασφαλιστικών εταιρειών. Η εφαρμογή του νέου πλαισίου, το οποίο αντικατέστησε πλήρως το επί πολλά χρόνια ισχύον σύστημα, αποτελεί μεγάλη πρόκληση για τον κλάδο, ο οποίος καλείται να αλλάξει ριζικά τον τρόπο λειτουργίας του.
Επηρεάζονται μόνο οι ασφαλιστικές επιχειρήσεις; Υπάρχει ενιαία βούληση να αποβληθούν από την αγορά κακές πρακτικές του παρελθόντος, όπως οι μαύροι κωδικοί και οι αθέμιτες πρακτικές; Μέχρι που θα φθάσει ο ανταγωνισμός στον κλάδο αυτοκινήτων; Ποιος ωφελείται και ποιος βλάπτεται; Πως έχουν μεταβληθεί οι καταναλωτικές συμπεριφορές στο πλαίσιο της οικονομικής ύφεσης;
Όλα αυτά τα ερωτήματα θα τεθούν και θα συζητηθούν με την συμμετοχή ανθρώπων της αγοράς, εκπροσώπων ασφαλιστικών εταιρειών και διαμεσολαβητικών μονάδων στη νέα ημερίδα του insuranceforum.gr, με μία νέα οργανωτική δομή,με ομιλίες αλλά κυρίως με “τραπέζια συζήτησης”, με συμμετοχή των παρισταμένων, μεδιάλογο και ανταλλαγή απόψεων, με έκδοση ουσιαστικών συμπερασμάτων.
Την ημερίδα όπως πάντα θα συντονίσει ο κ. Αριστείδης Βασιλειάδης, Γενικός Διευθυντής της Insurance Innovation.

Στο πρόγραμμα της Ημερίδας, η οποία καλείται να διαδραματίσει τον δικό της πρωτοποριακό και αναπτυξιακό ρόλο στην ασφαλιστική αγορά των Ιωαννίνων, θα αναπτυχθούν και θα συζητηθούν και τα θέματα:

Κλάδος Αυτοκινήτου – Ανταγωνισμός άνευ ορίων.
Μαύροι κωδικοί και αθέμιτες πρακτικές
Solvency II και πώς αυτό επηρεάζει την ασφαλιστική διαμεσολάβηση.

Μεγάλοι Χορηγοί Ημερίδας
AIG
INTERLIFE ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
GLASSDRIVE
ΟΡΙΖΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Η Ημερίδα υποστηρίζεται επικοινωνιακά από τα παρακάτω μέσα

Asfalisinet.gr – insuranceworld.gr – insurance-eea.gr–dikaiologitika.gr-Underwriter.gr
Περιοδικό insuranceworld, εφημερίδα asfalizomai,εφημερίδα Ηπειρωτικός Αγών
Euro2day.gr, sofokleousin.gr

Η Ημερίδα θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα, του Συνδέσμου Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων (ΣΕΜΑ) και της Ένωσης Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδος (ΕΕΑΕ).

Για περισσότερες πληροφορίες και για τα χορηγικά πακέτα μπορείτε να επικοινωνείτε με τον κ. Αριστείδη Βασιλειάδη, τηλ. 2312 201 003 ή στο e-mail: administrator@insuranceforum.gr.

14η Ημερίδα του InsuranceForum.gr & του Συλλόγου Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν. Ιωαννίνων.

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016 *Hotel Du Lac-Ιωάννινα * 17.30 – 21.00.

“Οι εξελίξεις στην ασφαλιστική αγορά και η εφαρμογή του Solvency II. Εταιρείες και Διαμεσολαβητές μπροστά σε νέα δεδομένα.”Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *