Ημερίδα Eurolife ERB: Online και Social Media στην Ασφαλιστική Αγορά

Το επίκαιρο αυτό θέμα παρακολούθησαν επιλεγμένοι συνεργάτες της Eurolife ERB Ασφαλιστικής, στην Ημερίδα που διοργανώθηκε σε συνέχεια των τριών προηγούμενων διοργανώσεων της περασμένης χρονιάς, για το «Πώς να ενισχύσετε την παρουσία σας στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».

20140708Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε σε θέματα κουλτούρας, συμπεριφοράς και σκοπού για την ανάπτυξη σελίδας στο Facebook και στο Linkedin με στόχο την αποτελεσματική εξυπηρέτηση του πελάτη και τηn αύξηση των πωλήσεων. Κατά τη διάρκεια της ημερίδας οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν μια εικονική διαφήμιση και να συζητήσουν τα δυνατά σημεία και τα σημεία προς βελτίωση στο πλαίσιο μιας μικρής άσκησης εφαρμογής.
Στην εποχή μας, η επαγγελματική παρουσία στο διαδίκτυο είναι ένα σημαντικό εργαλείο το οποίο μπορεί να συμβάλλει στην ποιοτική εξυπηρέτηση του πελάτη και στην αύξηση των πωλήσεων. Η Γενική Διεύθυνση Πωλήσεων και Εκπαίδευσης της Eurolife ERB Ασφαλιστικής, πιστή στη φιλοσοφία της για παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας επέλεξε τη συγκεκριμένη θεματολογία προκειμένου να παρέχει προστιθέμενη αξία σε θέματα που ενδιαφέρουν τους συνεργάτες της και συμβάλλουν στη διευκόλυνση του έργου τους. Η Ημερίδα υλοποιήθηκε σε συνεργασία με την εταιρεία «4 people matters» και εισηγητές την κα Νίκη Κουλούρη Σύμβουλο Ανάπτυξης και Εκπαίδευσης Ανθρώπινου Δυναμικού και τον κο Αποστόλη Αϊβαλή, Μέντορα Στρατηγικής Επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε μας στο Google NewsΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *