Ημερίδα EurolifeERB σε συνεργασία με το τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιά

Η Γενική Διεύθυνση Πωλήσεων και Εκπαίδευσηςτης EurolifeERB Ασφαλιστικής, συνεχίζοντας να παρέχει εκπαιδευτικές υπηρεσίες υψηλής ποιότηταςκαι ενδιαφέροντος στους συνεργάτες της, πραγματοποίησε στα πλαίσια του AdvancedProgramforInsuranceExecutives, την πρώτη Ανοιχτή Ημερίδα ενημέρωσης πάντα σε συνεργασία με το τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιά.

Την ημερίδα με το εξαιρετικά επίκαιρο θέμα «Marketing μικρομεσαίων επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών στην Κρίση: Καινοτομία και Επιχειρηματικό Πνεύμα» παρουσίασε η κα. Πολίνα Παπασταθοπούλου, Επίκουρος Καθηγήτρια του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και μέλος της Ελληνικής Ακαδημίας Marketing, ενώ στη συνάντηση παρευρέθηκαν οι κ.κ. Μάρκος Τσόγκας, Λέκτορας Διεθνούς Marketing και Δημήτριος Γεωργακέλλος Αναπληρωτής Καθηγητής Διαχείρισης Ενέργειας, Τεχνολογίας και Περιβάλλοντος από το τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιά.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Στόχος της Ημερίδας ήταν να προσφέρει μια σειρά από πρακτικές συμβουλές για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις του χώρου της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, ώστε να μετατρέψουν την κρίση, που παρουσιάζεται σήμερα ως οξύτατο πρόβλημα, σε ευκαιρία ανάπτυξης και διεύρυνσης της πελατειακής τους βάσης. «Όταν οι κανόνες αλλάζουν, σημασία έχει να συμμετέχεις ενεργά στη δημιουργία της καινούριας πραγματικότητας και όχι να μένεις θεατής των εξελίξεων» τονίζει η κυρία Παπασταθοπούλου.

Η Ημερίδα ολοκληρώθηκε με συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων των συμμετεχόντων, που ξεπέρασαν τα 70 άτομα.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *