ΗΠΑ: Αθώος για την ασφαλιστική απάτη δηλώνει ο Πολ Κανέιρο που κατηγορείται για 4 φόνους μεταξύ των οποίων και μιας ομογενούς

Ο Πολ Κανέιρο (Paul Caneiro), ο οποίος κατηγορείται για το φόνο -με κίνητρο «οικονομικής φύσης» κατά τις Αρχές- του αδελφού του Κιθ Κανέιρο (Keith Caneiro), της συζύγου αυτού, ομογενούς, Τζένιφερ Καρύδη Κανέιρο (Jennifer Karidis Caneiro) και των δύο ανήλικων παιδιών τους, Τζέσε και Σοφίας, δήλωσε «αθώος» σε κατηγορίες για ασφαλιστική απάτη, σύμφωνα με το NBC New York.

Η δήλωση αθωότητας ενώπιον του δικαστηρίου της Monmouth County έγινε από το συνήγορο του Π. Κανέιρο, επεσήμανε το άρθρο.

Οπως αναφέρεται στο κατηγορητήριο, ο Π. Κανέιρο έλαβε επιδόματα αναπηρίας από μία ασφαλιστική εταιρεία, σε σχέση με ένα ατύχημα με αυτοκίνητο που έγινε το Νοέμβριο του 2012, ενώ συνέχιζε να εργάζεται σε δύο οικογενειακές επιχειρήσεις. Το εισόδημά του από αυτές τις δουλειές τότε, φερόταν να πηγαίνει στη σύζυγό του, η οποία δεν εργαζόταν εκεί.

Ο 51χρονος Π. Κανέιρο, υπενθυμίζεται πως έχει δηλώσει «αθώος» ενώπιον του δικαστηρίου για τους 4 φόνους, καθώς και για άλλες κατηγορίες εναντίον του, όπως εμπρησμός και παραβάσεις για κατοχή όπλων.

Πηγή: ekirikas.comΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *