Η ΑΙGAION Ασφαλιστική ενημερώνει το δίκτυο πωλήσεων


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 23 Νοεμβρίου 2012, σε ξενοδοχείο της Αθήνας, η συγκέντρωση των συνεργατών της «AIGAION Ασφαλιστική Α.Ε.», όπου παρευρέθησαν περισσότεροι από 220 συνεργάτες της, οι οποίοι παρακολούθησαν με ζωηρό ενδιαφέρον τα θέματα που αναπτύχθηκαν από τα αρμόδια στελέχη της Εταιρείας.

Η παρουσίαση ξεκίνησε με την κα Μέλπω Καλλιγέρη, Διευθύντρια Κλ. Περιουσίας & Γενικών Ασφαλίσεων, η οποία ανέπτυξε τις νέες καλύψεις του πακέτου ασφάλισης «Ασφαλής Στέγη», το νέο τιμολόγιο Αστικής Ευθύνης Ιατρών και τα προγράμματα Αστικής Ευθύνης & Προσωπικού Ατυχήματος.

Στη συνέχεια η κα Σίσσυ Σημαντήρα, Yacht Line Manager, εξήγησε και ανέλυσε το Προεδρικό Διάταγμα 06/2012 (που αφορά στην ασφάλιση πλοιοκτητών για Ναυτικές απαιτήσεις), καθώς και την νέα Υπουργική Απόφαση 3332.2 01/2012 (που αφορά στη ρύθμιση θεμάτων κάλυψης αστικής ευθύνης πλοιοκτητών δρομολογημένων πλοίων στις θαλάσσιες ενδομεταφορές).

Ο κ. Στέλιος Ιορδανόπουλος, Διευθυντής Αποζημιώσεων, ανέλυσε τις λειτουργίες της Διεύθυνσης Αποζημιώσεων και παρουσίασε ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία, που αποδεικνύουν την ταχύτητα διεκπεραίωσης των ζημιών και πληρωμής των αποζημιώσεων.

Ο κ. Άρης Σταματόπουλος, Τεχνικός Διευθυντής, παρουσίασε τις προθέσεις της Εταιρείας αναφορικά με την τιμολογιακή πολιτική της για το 2013, ενώ το στέλεχος της τεχνικής διεύθυνση της Εταιρείας, κ. Θοδωρής Μακρής, παρουσίασε το σύστημα της ηλεκτρονικής διαχείρισης χαρτοφυλακίου που ήδη λειτουργεί στον Κλ. Αυτοκινήτων και τις σημαντικές βελτιώσεις σε αυτό που σχεδίασε και υλοποίησε η Εταιρεία.

Οι παρουσιάσεις ολοκληρώθηκαν από τον κ. Λεωνίδα Παπαδόπουλο, Επιθεωρητή Πωλήσεων, ο οποίος παρουσίασε τις βασικές λειτουργίες της ηλεκτρονικής πλατφόρμας που διαθέτει η Εταιρεία σε όλους τους συνεργάτες της και έκανε αναφορά στις αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν στο νέο Κανονισμό Πωλήσεων του 2013.

Την εκδήλωση ολοκλήρωσε ο σύντομος χαιρετισμός του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της Εταιρείας, κ. Νικολάου Βελλιάδη.

Post Comment

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *