Η αξία της ασφάλισης …μέσα από το δράμα ενός πυρόπληκτου στην Αχαΐα

Του Γιάννη Χαρονικολάου 

Η είδηση έχει μεταδοθεί από τοπικές ιστοσελίδες της Αχαΐας που επλήγη μόλις τρεις ημέρες πριν από μεγάλη  δασική πυρκαγιά .

Αντιγράφω την είδηση από το thebest.gr :

“Ο 55χρονος μετά από χρόνια κόπων και προσπαθειών κατόρθωσε να ολοκληρώσει το χτίσιμο και την δημιουργία της κατοικίας του μόλις την περασμένη Τρίτη! Κοιμήθηκε στο νέο του σπίτι ένα βράδυ και την επόμενη ημέρα ήρθε η καταστροφή!

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα της Αχαϊκής πολιτείας δεν θα μπορούσε να διανοηθεί ποτέ και για κανέναν λόγο ότι με το που θα γευόταν την χαρά της πραγμάτωσης ενός τέτοιου προσωπικού και οικογενειακού ονείρου του, την ίδια κυριολεκτικά μέρα ή έστω μετά από λίγες ώρες, μόλις 24, θα γινόταν αυτόπτης μάρτυρας της καταστροφής η οποία εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια του”

Αυτή είδηση από αυτό το ανθρώπινο δράμα ( που δεν είναι και το μοναδικό που αφήνουν πίσω τους μεγάλες φυσικές καταστροφές) έρχεται να δέσει  με αυτό το άρθρο που πριν λίγες μέρες είχα αναρτήσει :Το κράτος δεν “προστατεύει” καμία ιδιωτική περιουσία…μόνο η ιδιωτική ασφάλιση την ασφαλίζει !

 Ποια είναι το συμπεράσματα από αυτά τα δράματα : 

Καμία ανθρώπινη συμπόνια δεν μπορεί να καλύψει αυτή απώλεια

Καμιά κραυγή τηλεδημοσιογράφου πανελίστα 

Καμία καταγγελία πολιτικού κόμματος ότι δεν πάρθηκαν μέτρα

Καμία υπόσχεση κυβερνητικού παράγοντα ότι θα στηρίξουμε τους πληγέντες

Το μόνο που θα μπορεί να σταθεί αρωγός σε αυτόν τον συμπολίτης μας, που το ευχόμαστε, είναι να είχε  προνοήσει  αυτούς τους κόπους μιας ζωής να τους είχε ασφαλίσει

Και επειδή  τα ρεπορτάζ καταγράφουν απτά γεγονότα … ας κάνουμε όλοι το αυτονόητο, όταν θέλουμε να εξασφαλίζουμε περιουσιακά στοιχεία και κύρια την κατοικία μας, που είναι μόνο σε μια λέξη ΑΣΦΑΛΙΣΗ ! Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *