Η αποχώρηση του Διευθυντή Μάρκετινγκ της ING Greece … «εγκυμονεί» εξελίξεις

Μετά από μακρόχρονη συνεργασία με την ΙΝG Greece αποχώρησε από την διεύθυνση Μάρκετινγκ της Εταιρίας ο Μανώλης Χειράκης και μάλιστα σε μια περίοδο που η εταιρία έχει γράψει θετική πορεία στην αγορά.
Σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού «Ασφαλιστική Αγορά» (aagora.gr), που θεωρείται από τα παλιότερα και εγκυρότερα έντυπα του κλαδικού τύπου της Ιδιωτικής ασφάλισης , η αποχώρηση αυτή, αποτελεί ενδεχομένως, ένδειξη κρίσης στην εσωτερική διάρθρωση της εταιρίας.
Στο σχετικό δημοσίευμα επισημαίνεται ότι η ING, φέτος έγραψε εντυπωσιακή παραγωγή, που την ανέβασε στη δεύτερη θέση στο σύνολο των εν Ελλάδι εργαζομένων εταιριών Ζωής, τονίζοντας παράλληλα ότι αναμένονται εξελίξεις και στον μητρικό όμιλο , με τον διαχωρισμό του ασφαλιστικού βραχίονα από τον τραπεζικό .
Ενώ το σχετικό δημοσίευμα καταλήγει με την επισήμανση ότι «Θα ήταν πολύ χρήσιμη μια δημόσια αποσαφήνιση και της εικόνας και της προοπτικής της ING στην Ελλάδα, διότι η εταιρεία πρωταγωνιστικά επηρεάζει και τη φερεγγυότητα του θεσμού».

Μοιραστείτε το !


Post Comment

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *