Η ασφάλιση αστικής ευθύνης του «@iamnotadoll_project» στη wise Daedalus

To  @iamnotadoll_project είναι διαδραστικό καλλιτεχνικό δρώμενο, το οποίο με ένα ιδιαίτερο και φιλικό τρόπο, μέσω της τέχνης, στοχεύει να παρακινήσει μικρούς και μεγάλους. Αξιοσημείωτο είναι πως η δράση αυτή θα φιλοξενηθεί για  κάποιους μήνες στη Σουηδική Πρεσβεία.

Η ασφάλιση του σπουδαίου αυτού δρώμενου, “@iamnotadoll_project”, από την εταιρεία, Wise Daedalus Agents, αφορά την ασφάλιση Αστικής Ευθύνης έξι γλυπτών με μορφές φιλικές για τους νέους αλλά συγκλονιστικά σκληρές για τους πιο μεγάλους σε ηλικία που γνωρίζουν. Τα γλυπτά αυτά έχουν δημιουργηθεί με βάση τις αρχές των Ηνωμένων Εθνών περί των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτωνκαι τους στόχους βιώσιμης ανάπτυξης (SDG5). Η τέχνη μιλά μια γλώσσα που όλοι μπορούν να κατανοήσουν και έχει τη δύναμη να παρακινήσει και να εκπαιδεύσει ανθρώπους πέρα από χώρες, πολιτιστικό, οικονομικό και κοινωνικό υπόβαθρο.

Τα 6 γλυπτά της σειράς “@iamnotadoll_project”Δεν είμαι κούκλα” που δημιουργήθηκαν, ως μοναδικό πρωτότυπο έργο το κάθε ένα, για αυτό το σκοπό μιλούν για:

  • Σεξουαλική παρενόχληση / βιασμός,
  • Βια στις σχεσεις, οικογένεια, εργασια, (σωματική, ψυχολογική, λεκτική, οικονομική)
  • Αναγκαστικός και πρόωρος γάμος,
  • Ακρωτηριασμός των γυναικείων γεννητικών οργάνων (κλειτοριδεκτομή)
  • Εμπορία γυναικών / κοριτσιών
  • Κατάχρηση στο διαδίκτυο

Η πλατφόρμα στα socialmedia (Instagram, facebook: @iamnotadoll_project ήδη φιλοξενεί δράσεις και απόψεις σημαντικών ανθρώπων από το χώρο των τεχνών και των επιστημών, αλλά κυρίως νέων που γίνονται Πρεσβευτές της κίνησης αυτής.  Ενώ η ιστοσελίδα www.iamnotadollproject.com φιλοξενεί εικόνες και περιγραφές των γλυπτών ώστε να είναι προσβάσιμα σε όλους.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *