Η ασφαλιστική απάτη του στοίχισε ένα ακρωτηριασμένο χέρι και 2,5 χρόνια φυλακή

Χονδρέμπορος από το Ντόρτμουντ της Βόρειας Γερμανίας, προσπάθησε να εισπράξει ασφαλιστική αποζημίωση ισχυριζόμενος  ότι ενώ ταξίδευε έπεσε κάτω κάτω από ένα τρένο, προκαλώντας του σοβαρό τραυματισμό στο χέρι του.

Ωστόσο, το περιφερειακό δικαστήριο του Ντόρτμουντ απέρριψε τους ισχυρισμούς του και αποφάσισε ότι είχε σκόπιμα  προκάλεσε τον τραυματισμό του. 

Το περιστατικό συνέβη τον Αύγουστο του 2018 όταν ο Christian W μπήκε στο σιδηροδρομικό σταθμό Nordbogge τη νύχτα, μεταφέροντας το σκούτερ της κόρης του, αναφέρει το news.de

Πιστεύεται ότι έριξε το σκούτερ ανάμεσα στην πλατφόρμα και το τρένο Regional Express που κατευθυνόταν στο Ντόρτμουντ, κάθισε δίπλα στις γραμμές και έβαλε το αριστερό του χέρι στην γραμμή. Όταν το τρένο αναχώρησε στις 3.23 π.μ. του έκοψε το  ένα τμήμα  και στο νοσοκομείο που πήγε του έγινε ακρωτηριασμός. 

Στην συνέχεια απαίτησε ασφαλιστική αποζημίωση  από ασφαλιστική εταιρία που θα έφτανε και τα 7 εκατ ευρώ, λόγω του σοβαρού ατυχήματος ,ισχυριζόμενος ότι έπεσε ενώ βρισκόταν με το  σκούτερ στις σιδηροδρομικές γραμμές.

Αλλά ούτε η αστυνομία ούτε  η  ασφαλιστική  εταιρία  πείστηκαν από τους ισχυρισμούς του και αντί να  εισπράξει 6,7 εκ ευρώ από ασφαλιστική εταιρία , κατέληξε στην φυλακή  αφού  δικαστήριο τον καταδίκασε  σε 2,5 χρόνια φυλάκιση για ασφαλιστική απάτη.

Πηγή : thescottishsun.co.ukΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *