Η ασφαλιστική Travelers συνεργάζεται με την Amazon

Μία νέα συνεργασία στις ΗΠΑ εντείνει τις προθέσεις της Αmazon να επεκτείνεται συνεχώς και στον τομέα της ασφάλισης, αλλά δείχνει και το ενδιαφέρον των ασφαλιστικών εταιριών να προσεγγίσουν καταναλωτικό κοινό μέσα από τους ψηφιακούς καταναλωτές.

Όπως ανακοινώθηκε την περασμένη Τετάρτη η Travelers μια από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες των ΗΠΑ, συνεργάζεται με την Amazon, και οι πελάτες της μπορούν να αγοράσουν εξοπλισμό ασφαλείας με έκπτωση. Ο εξοπλισμός αυτός αφορά κάμερες, ανιχνευτές κίνησης, αισθητήρες νερού και Echo Dots. Όσοι αγοράζουν αυτό τον εξοπλισμό ασφαλείας θα έχουν επίσης εκπτώσεις για τα ασφαλιστήρια συμβόλαια στο σπίτι τους.

Το πρόγραμμα είναι αρχικά διαθέσιμο στους πελάτες ασφάλισης κατοικίας στην Καλιφόρνια, το Κολοράντο, το Μιζούρι και το Ουισκόνσιν, ενώ θα προστεθούν περισσότερες πολιτείες μέσα στο έτος. Επιπλέον, όλοι οι πελάτες με ασφάλιση κατοικίας θα είναι πλέον κατάλληλοι για δωρεάν Echo Dots.

Η ασφαλιστική εταιρία ελπίζει ότι οι συσκευές ασφαλείας θα μειώσουν τον κίνδυνο , ενθαρρύνοντας τους ασφαλισμένους της να εντοπίζουν προβλήματα νωρίς, όπως πχ η ανίχνευση διαρροών με αισθητήρες, και έτσι θα μειώσει τις ζημιές που καλείται να αποζημιώσει.

Η Travelers η πρώτη ασφαλιστική εταιρεία με ψηφιακό κατάστημα στην πλατφόρμα της AmazonΠαρόλο που δεν θα πωλούνται προϊόντα της ασφαλιστικής απευθείας μέσω Amazon, ένας σύνδεσμος κατευθύνει τους χρήστες στον ιστότοπο Travellers, όπου μπορούν να λάβουν πληροφορίες.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *