Η ατζέντα του 23ου Insurance & Reinsurance Meeting στην Ύδρα

Η 23η διοργάνωση του Insurance & Reinsurance Meeting θα πραγματοποιηθεί από 31 Μαΐου – 2 Ιουνίου 2023 στην Ύδρα με διοργανωτή την Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος η οποία αναφέρει σχετικά :

Μετρώντας 22 επιτυχημένα χρόνια, το Insurance & Reinsurance Meeting είναι μια κορυφαία ευρωπαϊκή εκδήλωση που ασχολείται με τρέχοντα ασφαλιστικά θέματα και δίνει την ευκαιρία σε ασφαλιστές και αντασφαλιστές από όλο τον κόσμο να έχουν γόνιμες επιχειρηματικές συναντήσεις σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Η Συνάντηση έχει γίνει ένα θεσμικό γεγονός για τον ασφαλιστικό κλάδο στην Ελλάδα με διοργανωτή τον Σύνδεσμο Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος το 1998 με στόχο να φέρει σε επαφή ασφαλιστές και αντασφαλιστές, προσελκύει κάθε χρόνο μεγάλο αριθμό επαγγελματιών υψηλού επιπέδου ασφάλισης παγκοσμίως.

Κατά τη διάρκεια της Συνάντησης διακεκριμένοι ομιλητές καλούνται να μοιραστούν τις απόψεις τους για διεθνή ασφαλιστικά θέματα. Επιπλέον, η Συνάντηση προσφέρει εξαιρετικές ευκαιρίες δικτύωσης, καθώς οι ασφαλιστές και οι αντασφαλιστές συναντώνται και δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά σε εξαιρετικό περιβάλλον.

Σύμφωνα με την Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος η ατζέντα του συνεδρίου έχει ως εξήςΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *