Η ΑΧΑ Ασφαλιστική διακρίθηκε στο χώρο του Ανθρώπινου Δυναμικού από την KPMG

H AXA Ασφαλιστική αναδείχτηκε για 2η φορά νικήτρια στο διαγωνισμό Best People Management Initiative Awards που διοργανώνει η εταιρεία KPMG για 11η συνεχή χρονιά στην Ελλάδα. Η ΑΧΑ Ασφαλιστική διακρίθηκε στην κατηγορία «Διαχείριση της Απόδοσης, των Αποδοχών και Παροχών».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του 16ου Συμποσίου Ανθρώπινου Δυναμικού με τίτλο «Art Nouveau HR». Το βραβείο παρέλαβε με ιδιαίτερη χαρά και τιμή η κ. Άννα Μανιάτη, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της ΑΧΑ Ασφαλιστικής.

Η ομάδα Ανθρώπινου Δυναμικού της ΑΧΑ δημιούργησε ένα εγχειρίδιο που εξηγεί και αναλύει τη στρατηγική επιλογή της Εταιρείας να επενδύσει στη δημιουργία ενός ολιστικού συστήματος Απόδοσης και Ανταμοιβής, διασφαλίζοντας τις αρχές της δικαιοσύνης, της αξιοκρατίας και της αναγνώρισης.

Με τα εργαλεία σύνδεσης Απόδοσης και Ανταμοιβής, για τα οποία βραβεύτηκε η ΑΧΑ, η Εταιρεία φροντίζει να προσεγγίζει ολοκληρωμένα τις ανάγκες των ανθρώπων της και να ενεργοποιεί διαφορετικά συστήματα κινήτρων, ώστε να γίνει ο Προτιμώμενος Εργοδότης που αποτελεί μέρος του στρατηγικού της πλάνου, της Φιλοδοξίας ΑΧΑ.

Μοιραστείτε το !


Post Comment

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *