Η ΑΧΑ Ασφαλιστική στήριξε την εκδήλωση της Κάρτας Διαβήτη στη Θεσσαλονίκη


Η ΑΧΑ, στο πλαίσιο της στρατηγικής για την Εταιρική Υπευθυνότητα και ειδικότερα στον τομέα της εκπαίδευσης και της πρόληψης για τη μείωση των κινδύνων, υποστήριξε την εκδήλωση της ΕΛ.Ο.ΔΙ. και της Κάρτας Διαβήτη, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου.

Στην εκδήλωση – που ήταν υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης – παρευρέθηκε και έκανε χαιρετισμό η αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής, κ. Καλυψώ Γούλα. Επίσης, παραβρέθηκε ο εκπρόσωπος του Παναγιώτατου Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμου π. Δημήτριος, πρόεδροι από τους περισσοτέρους συλλόγους για τον Διαβήτη στη Βόρειο Ελλάδα, καθώς και πλήθος άλλων επισήμων.

Στην ομιλία του ο Πρόεδρος της ΕΛ.Ο.ΔΙ. κ. Αριστείδης Ράπτης, έθεσε τις προτεραιότητες της ομοσπονδίας, για το επόμενο χρονικό διάστημα. Η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Κάρτας Διαβήτη, κ. Αναστασία Καφούση, παρουσίασε τα πλεονεκτήματα και τις δυνατότητες της κάρτας, η οποία εξασφαλίζει πλήθος προνομίων και εκπτώσεων στα άτομα με διαβήτη και στις οικογένειές τους. Ακολούθησαν ομιλίες διακεκριμένων επιστημόνων, οι οποίοι ενημέρωσαν το κοινό σχετικά με την αντιμετώπιση του διαβήτη σε όλα τα επίπεδα.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με συναυλία του γνωστού καλλιτέχνη Δημήτρη Μπάση, ο οποίος ξεσήκωσε το κοινό, που τραγούδησε μαζί του παλιές και νέες επιτυχίες.

Post Comment

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *