Η Βαβυλουσάκης & Συνεργάτες Re Engineers πιστοποιήθηκε και φέτος με το πρότυπο ISO 9001 2018 Onecert

Είναι από τις πρώτες εταιρίες στο χώρο που πιστοποιήθηκαν και τηρούν υψηλά πρότυπα αξιοπιστίας στην καθημερινότητά τους. 

Ποιότητα, διαφάνεια, φερεγγυότητα 30 χρόνια τώρα είναι η προσφορά της εταιρείας κάτω από καλές ή κακές συνθήκες. Εχέγγυα που δεσμεύουν  το μέλλον της και στάση ζωής των συντελεστών της.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ο Βασίλης Βαβυλουσάκης δήλωσε σχετικά :

“Στα πολλά χρόνια που οι συνεργάτες μου και εγώ ασχοληθήκαμε με ένα τομέα όπως αυτός των υπηρεσιών ανασχεδιασμού  επιχειρησιακών διαδικασιών μάθαμε πολλά γιατί πρέπει να έχεις ασχοληθεί με ποικίλα αντικείμενα για να μπορείς να συμβουλεύσεις  μία επιχείρηση που αντιμετωπίζει  προβλήματα. Καταρχάς ο επιχειρηματίας πρέπει να αποδεχθεί ότι αντιμετωπίζει προβλήματα γιατί υπάρχει και η άρνηση παραδοχής οπότε οι υπηρεσίες μας είναι περιττές. Πρέπει να μάθεις να ακούς και να παρεμβαίνεις εκεί που σε ένα σύμβουλο επιτρέπεται να παρέμβει . Η παραδοχή και η αποδοχή βοηθάει σε ένα ξεκάθαρο πλάνο συνεργασίας όλα τα μέρη . 

Είναι βέβαια απόφαση του επιχειρηματία που αναθέτει σε συμβούλους μία τέτοια εργασία να αποδεχθεί και να εφαρμόσει αλλαγές στην κουλτούρα λειτουργίας της επιχείρησης του. Δυστυχώς ,ευτυχώς λίγοι αυτοσαμποτάρουν την διαδικασία και τελικά δυστυχώς θυματοποιούνται από επιλογή τους .Εγώ θέλω να ακούω αντίλογο και πραγματικά περιστατικά που μας βοηθούν και μας κάνουν να γινόμαστε και σ’ αυτή την αγορά καλύτεροι επαγγελματίες.Αυτό που δεν δέχομαι είναι η προσπάθεια κάποιων ,ευτυχώς και πάλι λίγων , να σε κάνουν κομμάτι και να σε εμπλέξουν  σε πρόβλημα που είναι  τετελεσμένο γεγονός για αυτούς, άστοχη προσπάθεια και ευτυχώς καταδικαστέα .

Σε δύσκολες εποχές όπως τα τελευταία 15 χρόνια   είναι άσκοπο να εθελοτυφλείς. Και το πρόβλημα γυρίζει πάντα στον ιδιοκτήτη του και πολλές φορές άνθρωποι που δεν θέλουν πραγματικές λύσεις είναι άσκοπο να ασχοληθούμε μαζί τους γιατί τελικά μας δημιούργησαν προβλήματα, ευτυχώς παροδικά.  Η καθημερινότητα αντιμετωπίζεται μόνο με ειλικρίνεια και όχι με τεχνάσματα προσωρινής αποφυγής προβλημάτων με διάφορα ψεύδη  τα οποία τελικά μόνο κακό κάνουν σε όλους.  Δυστυχώς και η ασφαλιστική αγορά έχει τέτοιους ανθρώπους που επιζητούν πίστωση χρόνου.Ας μην ξεχνάμε ότι η λέξη πίστωση προέρχεται από την λέξη εμπιστοσύνη.”Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *