Η ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ στηρίζει έμπρακτα το έργο της Aurora για τους ασθενείς με αιματολογικές παθήσεις

Δωρεά ύψους €20.000 προς τον Οργανισμό Aurora 

Η ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, διαχρονικά συνεπής στην προτεραιότητά της για την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών υγείας και την ενεργή κοινωνική δράση, προχώρησε στη δωρεά ύψους €20.000 στο Σωματείο Aurora για την ενίσχυση του έργου του σχετικά με τη φροντίδα των ασθενών και την έρευνα για την καταπολέμηση αιματολογικών νόσων.

Μπες στο κανάλι μας στο youtube για μια νέα εμπειρία στην ασφαλιστική ενημέρωση

Ο Γιώργος Σπανός, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, υποδέχθηκε στα γραφεία του Ομίλου τον Clemente Pinedo, Πρόεδρο και ιδρυτικό μέλος της Aurora, ο οποίος εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες για αυτήν τη σημαντική προσφορά και την πολύτιμη συμβολή της ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗΣ στην αποστολή του Σωματείου.

Η Aurora, στηρίζει την έρευνα για αιματολογικά νοσήματα και παρέχει βοήθεια σε ασθενείς και οικογένειες. Οι στόχοι της περιλαμβάνουν την παροχή δωρεάν καταλύματος, ψυχολογική και συμβουλευτική υποστήριξη, ενίσχυση ιατρικών κέντρων και χρηματοδότηση της ιατρικής έρευνας.

Η δωρεά αυτή, θα συμβάλλει σημαντικά στην υλοποίηση των προγραμμάτων του οργανισμού, ενισχύοντας τις προσπάθειές του για την παροχή φροντίδας και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ διαχρονικά στηρίζει τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού με ένα πολυσχιδές πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Στόχος του προγράμματος είναι η στήριξη της κοινωνίας και η παροχή υπηρεσιών υγείας υψηλής ποιότητας, προσβάσιμων σε όλους. Με συνεχή δέσμευση στην κοινωνική αλληλεγγύη, ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ αναλαμβάνει πρωτοβουλίες που ενισχύουν τη δημόσια υγεία και προάγουν την ευημερία των πιο ευάλωτων ομάδων. Οι δράσεις αυτές περιλαμβάνουν δωρεάν ιατρικές εξετάσεις, προγράμματα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, καθώς και συνεργασίες με μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς για την υποστήριξη κοινοτήτων που έχουν ανάγκη. Με αυτόν τον τρόπο, ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ αποδεικνύει έμπρακτα την αφοσίωσή του στην κοινωνική ευθύνη και την υγειονομική κάλυψη για όλους, χωρίς διακρίσεις.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *