Η Γενική Συνέλευση και η εκδήλωση για τα 40 χρόνια λειτουργίας του ΣΠΑΤΕ

Το  διοικητικό συμβούλιο και τα μέλη του Συλλόγου Ασφαλιστικών Πρακτόρων Αττικής( ΣΠΑΤΕ) γιόρτασαν τις 4 δεκαετίες ενεργούς παρουσίας του Συλλόγου την περασμένη Παρασκευή στα πλαίσια της Γ.Σ του συλλόγου.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης ο ΣΠΑΤΕ αναγνωρίζοντας την δυναμική παρουσία του ΕΕΑ στην εξέλιξη του κλάδου και την καθοριστική συμβολή του προέδρου του κ. Ι. Χατζηθεοδοσίου του απένειμε συμβολικό βραβείο . Επίσης η πρόεδρος του συλλόγου επισήμανε την εποικοδομητική συνέχεια και τις νέες προοπτικές να διανοίγονται τόσο από την αυτόνομη δράση του όσο και την συλλογική συντεταγμένη του πορεία με τα άλλα Σωματεία του κλάδου.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης έγινε απολογισμός, παρουσιάστηκαν οι δράσεις, αναδείχθηκε η δυναμική του Συλλόγου μέσα από την συμμετοχή μελών στην διαδραστική συζήτηση που έγινε και ετέθησαν βάσεις κοινής αποδοχής για το μέλλον.

Μετά την Γενική Συνέλευση και στην ειδική εκδήλωση για τα 40 χρόνια του Συλλόγου η πρόεδρος του ΣΠΑΤΕ κυρία Μαρία Δημητριάδη και ο Αντιπρόεδρος κ. Νίκος Ζόμπολας χαιρέτισαν τους παρευρισκόμενους.

Ακολούθησε παρουσίαση συμπερασμάτων σχετικά με τον αθέμιτο ανταγωνισμό από την Νομικό του Συλλόγου κ. Αγάθη Μεταξά και στο πλαίσιο αυτό ο Γενικός Γραμματέας και Πρόεδρος της Επιτροπής Διαμεσολάβησης του ΕΕΑ κ. Δ. Γαβαλάκης παρέθεσε συμπληρωματικά στοιχεία και ταυτόχρονα χαιρέτισε και την εκδήλωση του Συλλόγου.

Στην εκδήλωση που έγινε υπό την αιγίδα του ΕΕΑ χορηγοί ήταν οι ασφαλιστικές εταιρείες GROUPAMA ,  ΕΘΝΙΚΗ και ΜΙΝΕΤΤΑ, τους οποίους και το δυναμικό του ΣΠΑΤΕ ευχαρίστησε για την πολύτιμη και συνεχή υποστήριξη τους στο έργο του Συλλόγου και στο πλαίσιο αυτό απηύθυναν χαιρετισμό οι εκπρόσωποι της ΕΘΝΙΚΗ  κ. Μιχάλης Τάτσης  και της  MINETTA κ. Χρ. Βαρλάς. Επίσης από την πλευρά της πολιτείας χαιρετισμό απέστειλε και διαβάστηκε ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή κ. Σωτήρης Αναγνωστόπουλος ο οποίος δεν μπόρεσε να παραβρεθεί.

Στην εκδήλωση χαιρετισμούς απήθυναν και εκπρόσωποι άλλων οργανώσεων των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών και συγκεκριμένα οι : Η. Τσολάκη (μέσω Skype) (ΠΟΑΔ), ,  Ι. Τοζακίδη  (ΠΣΣΑΣ),  Κ. Βλαχάκη ΕΕΑΕ και θ. Γουργούλη (ΠΣΑΣ) .Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *