Η Διαχείριση Ζημιών σε περίπτωση Φυσικών Καταστροφών

Η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) σε συνεργασία με τη Munich RE διοργανώνει ειδική εκδήλωση με θέμα : «Η Διαχείριση Ζημιών σε περίπτωση Φυσικών Καταστροφών».

Στόχο της εκδήλωσης αποτελεί η ενημέρωση και ο διάλογος σχετικά με το ρόλο της ασφαλιστικής αγοράς στη διαχείριση των ζημιών και των οικονομικών τους επιπτώσεων από φυσικές καταστροφές. Οι διακεκριμένοι ομιλητές θα εστιάσουν ιδιαίτερα στο φαινόμενο του σεισμού και την ανάγκη κατάρτισης εκ των προτέρων, Σχεδίου Δράσης για την Αντιμετώπιση και Οικονομική αποκατάσταση των ζημιών που προκύπτουν.

Επιπλέον, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν από μια έμπειρη ξένη αντασφαλιστική εταιρία (Munich Re) πάνω σε «μαθήματα» και βέλτιστες πρακτικές που έχουν ακολουθηθεί σε άλλες χώρες καθώς και στις διαδικασίες και το σχέδιο διαχείρισης που είναι σκόπιμο να ακολουθείται σε περίπτωση σεισμού, όπου προκύπτουν ταυτόχρονα πολυάριθμες ζημιές προς διαχείριση και αποζημίωση.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την: Τετάρτη, 7 Μαΐου 2014 και ώρα 1 μ.μ. στο Αμφιθέατρο του Μεγάρου «Διοικητού Θεοδώρου Β. Καρατζά»
της Εθνικής Τράπεζας (Αιόλου 82- 84, Αθήνα).Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *