Η ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα της

Σε εξαιρετικό κλίμα, με την παρουσία των ανθρώπων της ΔΥΝΑΜΙΣ, κόπηκε η Πρωτοχρονιάτικη πίτα της εταιρίας στα κεντρικά γραφεία της.

Στο πλαίσιο της εορταστικής εκδήλωσης, η εταιρία βράβευσε τα στελέχη που έδειξαν στους τομείς τους, ήθος, συνέπεια και εργατικότητα μέσα στη χρονιά που πέρασε, ενώ τους απένειμε τιμητική πλακέτα, με τους παρευρισκόμενους να τους καταχειροκροτούν.

Την εκδήλωση άνοιξε με τον χαιρετισμό και την ομιλία του ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. και Εντεταλμένος Σύμβουλος της εταιρίας, κ. Δημήτριος Α. Χριστοδουλιάς, ενώ ακολούθησε η ομιλία του προέδρου του Δ.Σ. κ. Παύλου Γ. Καρακώστα.

Στις ομιλίες τους έκαναν τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε και αναφέρθηκαν στα αποτελέσματα της εταιρίας που για μια ακόμα χρονιά ήταν κερδοφόρα. Μίλησαν για το παρελθόν, το παρόν και τα πλάνα για το μέλλον της Εταιρίας.

Ο κ. Δ. Χριστοδουλιάς με κεντρικό μήνυμα: «Η ομάδα νικητής» επικεντρώθηκε στις τέσσερεις βασικές λειτουργίες της εταιρίας που λειτουργούν σε πλήρη εναρμόνιση με το Solvency και που στελεχώνονται από νέους, τεχνοκράτες, επιστήμονες.  Μετέφερε επίσης την ικανοποίηση και αισιοδοξία του για το παρόν και το μέλλον της εταιρείας ενώ αναφέρθηκε στην μετεγκατάσταση της εταιρίας στο νέο, αυτόνομο, ιδιόκτητο κτίριο, στη Λ. Κηφισίας, που αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο έτος. Ακολούθως επισήμανε «Μέσα σε ένα τοπίο μεγάλων οικονομικών αλλαγών, η Δύναμις ασφαλιστική συνεχίζει να χαράζει μια σταθερή και δυναμική πορεία, να εξελίσσεται και να πρωτοπορεί και αυτό αποτελεί επίτευγμα των ανθρώπων της, με τον επαγγελματισμό, την επιστημονική κατάρτιση και τις προσπάθειες των οποίων, είμαστε έτοιμοι να επιτύχουμε ακόμη υψηλότερους στόχους».

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην ανάπτυξη των λοιπών κλάδων και κυρίως στη δημιουργία ασφαλιστικής συνείδησης στον Έλληνα καταναλωτή, όπως επίσης και στην επένδυση στη μηχανογραφική υποδομή της εταιρίας, η οποία συνεχίζεται, με στόχο την παροχή καινοτόμων λύσεων στους συνεργάτες ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, αλλά και στους ασφαλισμένους.

Ο κ. Π. Καρακώστας τόνισε πως τη «ραχοκοκαλιά» της Ελληνικής οικονομίας ανέκαθεν αποτελούσε ο ιδιωτικός τομέας και πως η ανάκαμψη της οικονομίας μπορεί να επιτευχθεί μόνο με την στήριξη του.

Στη συνέχεια σε οικογενειακό κλίμα, ακολουθήσε δείπνο στον καταπράσινο χώρο του εστιατορίου My-Park στο κέντρο της Αθήνας, με την βραδιά να ολοκληρώνεται σε κλίμα χαράς και βεβαιότητας ότι το 2019 θα είναι ΔΥΝΑΜΙΚΑ δημιουργικό.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *