Η ΕΑΕΕ ενέκρινε την συμμετοχή των Eurostatus Insurance & Qudos Hellas στην ΥΣΑΕ


Eurostatus Insurance & Qudos Hellas: Πρόσβαση στην Υπηρεσία Στατιστικής Ασφαλιστικών Εταιριών (ΥΣΑΕ)
Στην Υπηρεσία Στατιστικής Ασφαλιστικών Εταιριών (ΥΣΑΕ) εντάχθηκαν και συμμετέχουν ενεργά οι εταιρίες Eurostatus Insurance & Qudos Hellas ύστερα από αίτημα τους προς την ΕΑΕΕ το οποίο και εγκρίθηκε.
Πρόκειται για σημαντική εξέλιξη προς όφελος τόσο της Eurostatus Insurance & της Qudos Hellas όσο και της ασφαλιστικής αγοράς, καθώς θα υπάρχει αμφίδρομη ενημέρωση για τα ασφαλισμένα οχήματα και άλλα χρήσιμα στοιχεία που συντελούν στην προαγωγή των ασφαλιστικών εργασιών.
Ταυτόχρονα, η αποδοχή του αιτήματος αποτελεί και στοιχείο αναγνώρισης της άμεμπτης δραστηριότητας στην αγορά των δύο εταιριών, οι οποίες δια μέσω των συνεργατών τους έχουν παρουσιάσει δείγματα υψηλής αξιοπιστίας και συνέπειας.
Εφεξής, συμμετέχοντας ισότιμα με τις άλλες ασφαλιστικές εταιρίες στην καθοριστική αυτή πηγή πληροφόρησης, οι Eurostatus Insurance & Qudos Hellas έχουν πρόσβαση στην επίσημη εθνική βάση δεδοµένων οδικών ατυχηµάτων της ΥΣΑΕ.
Σημειώνεται ότι οι δύο ασφαλιστικές, δραστηριοποιούνται με επιτυχία στον κλάδο αυτοκινήτου κατά την τελευταία πενταετία, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των ασφαλισμένων και των συνεργατών τους.

Η διοίκηση των εταιριών χαιρετίζει το γεγονός και επισημαίνει πώς θα συνεχιστούν οι ενέργειες αναβάθμισης της παρουσίας και της δραστηριότητας τους, με γνώμονα πάντα την παροχή υπηρεσιών με συνέπεια και αξιοπιστία.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *