Η εκδήλωση του Ν. Μακρόπουλου και η παρουσία των υπουργών Α.Γεωργιάδη, Ν. Παπαθανάση, Ζ. Ράπτη

Ο κ. Νικόλαος Μακρόπουλος, είναι γνωστός ευπατρίδης επιχειρηματίας του ασφαλιστικού κλάδου, πρόεδρος και CEO της Ελληνικής ασφαλιστικής εταιρίας ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική.

Εκτός αυτού, είναι από το 2019 εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος στο πρώτο δήμο της χώρας, τον Δήμο Αθηναίων, με το συνδυασμό του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, έχοντας διατελέσει αντιδήμαρχος για θέματα Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης και σήμερα εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος του δημάρχου με το ίδιο θεματικό αντικείμενο. 

Ακολουθήστε μας στο Google News

Επιπλέον ο αείμνηστος πατέρας του, Αχιλλέας Μακρόπουλος, ήταν  εμβληματική προσωπικότητα για την Ομάδα του Παναθηναϊκού έχοντας διατελέσει πρόεδρος του Συλλόγου ακόμη και στα τελευταία χρόνια της ζωής του. Αυτή την οικογενειακή παράδοση προσφοράς στην αθλητική και φίλαθλη οικογένεια του Παναθηναϊκού συνεχίζει και ο Νίκος Μακρόπουλος.  Πρόσφατα ο ΄ίδιος και η εταιρία του στήριξε ως βασικός χορηγός εκδήλωση του Συλλόγου Παλαίμαχων Αθλητών και Πρωταθλητών  του Παναθηναϊκού Α.Ο. για τα 115 χρόνια από την ίδρυση του ιστορικού συλλόγου. (Κύριος χορηγός στην εκδήλωση των Παλαίμαχων Αθλητών του Παναθηναϊκού η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική)

Τη Δευτέρα  κ. Μακρόπουλος  και η εταιρία του ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική πραγματοποίησαν μία ειδική εκδήλωση για την “Ιδιωτική Ασφάλιση και την Ανάπτυξη” με καλεσμένους  υπουργούς. Συγκεκριμένα κλήθηκαν και παραβρέθηκαν ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων , Άδωνις Γεωργιάδης , ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων,  Νίκος Παπαθανάσης, και η υφυπουργός Υγείας, Ζωή Ράπτη.

Ο κ Μακρόπουλος στην ομιλία του εκτός των άλλων δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην ιδιαίτερη σχέση του με τον Άδωνις Γεωργιάδη, καθώς ήταν ένας από αυτούς που τον στήριξαν και συνέβαλαν στην εκλογή του στο Δήμο Αθηναίων . Αναφορές σε αυτή την σχέση τους έκανε και ο υπουργός κατά την ομιλία του. 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επαγγελματίες και στελέχη από τον χώρο της ιδιωτικής ασφάλισης, καθώς επίσης δημοτικοί σύμβουλοι από τον Δήμο Αθηναίων μεταξύ των οποίων και  η Πόπη Δομάζου,  Δημοτική Σύμβουλος Αθηναίων Πρόεδρος Δ.Σ Αθήνα 9.84, κόρη του Μίμη Δομάζου. Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *